![]() |
Akin Yozgat yolcusu
Keleci Akin V. Yozgatspora transfer oldu
[IMG]http://img395.imageshack.us/img395/5094/aknvardar8yn.jpg[/IMG] |
hayırlısı olsun akına yozgatta başarılar dilerim
|
Enteresan bir transfer haberi...
Kaleci Akın Yozgat’ta
Sivasspor kalecisi Akın Vardar, 2.lig A kategorisi takımlarından Yozgatspor’la masaya oturdu. Bu sezon Sivasspor’da fazla forma şansı bulamayan Akın Vardar, Sivas’da başarılı kaleciliğinin yanısıra, kişiliğiylede Yiğidoların sevgilisi olmuştu. Başarılı kaleci Akın’ın Yozgatspor’lu yöneticilerle büyük oranda anlaştığı ve 1 Ocak’tan sonra Yozgatspor’a imza atacağı belirtildi. Hürdoğan [B][COLOR="Red"]Bu habere dikkat...[/COLOR][/B] Kaleci Oğuz Sivasspor’da Sivasspor, Diyarbakırspor’un yedek kalecisi Oğuz Dağlaroğlu el sıkıştı.Daha önce Fenerbahçe ve İstanbulspor’da da forma giyen 26 yaşındaki kaleci Oğuz’la her konuda anlaşmaya varıldığı ve önümüzdeki günlerde Sivas’a gelerek imza atacağı öğrenildi. Bu sezon ilk yarı itibariyle sadece 7. haftada oynanan Diyarbakır-Ankaragücü (0-3) ve 11. haftada oynanan Diyarbakır-V.Manisa (0-2) forma giyen Oğuz 1.83 boyunda ve 82 kilo. İstanbul doğumlu olan Oğuz lise mezunu ve evli. Hürdoğan Oğuz 2 maçta oynamış ve 5 gol yemiş. Şimdi siz Akın'ı gönderiyorsunuz, yerine Oğuz'u mu alıyorsunuz? ? ? |
[QUOTE=Dağcı]Kaleci Akın Yozgat’ta
Sivasspor kalecisi Akın Vardar, 2.lig A kategorisi takımlarından Yozgatspor’la masaya oturdu. Bu sezon Sivasspor’da fazla forma şansı bulamayan Akın Vardar, Sivas’da başarılı kaleciliğinin yanısıra, kişiliğiylede Yiğidoların sevgilisi olmuştu. Başarılı kaleci Akın’ın Yozgatspor’lu yöneticilerle büyük oranda anlaştığı ve 1 Ocak’tan sonra Yozgatspor’a imza atacağı belirtildi. Hürdoğan [B][COLOR="Red"]Bu habere dikkat...[/COLOR][/B] Kaleci Oğuz Sivasspor’da Sivasspor, Diyarbakırspor’un yedek kalecisi Oğuz Dağlaroğlu el sıkıştı.Daha önce Fenerbahçe ve İstanbulspor’da da forma giyen 26 yaşındaki kaleci Oğuz’la her konuda anlaşmaya varıldığı ve önümüzdeki günlerde Sivas’a gelerek imza atacağı öğrenildi. Bu sezon ilk yarı itibariyle sadece 7. haftada oynanan Diyarbakır-Ankaragücü (0-3) ve 11. haftada oynanan Diyarbakır-V.Manisa (0-2) forma giyen Oğuz 1.83 boyunda ve 82 kilo. İstanbul doğumlu olan Oğuz lise mezunu ve evli. Hürdoğan Oğuz 2 maçta oynamış ve 5 gol yemiş. Şimdi siz Akın'ı gönderiyorsunuz, yerine Oğuz'u mu alıyorsunuz? ? ?[/QUOTE] Ne derece doğruluğu var bilmiyorum bu tarasfer haberinin ama,sadece garip bir taransfer olur derim ben buna,Akın'ın neyi avrmışki onu gönderip daha başarısısız bir kaleci alıyorlar bir anlam veremedim. |
OGUZUN GELMESI BENCE COK SACMA
|
akını ankaragücü maçında izledim 2. kalecimiz vedattan daha iyi bir kaleci gönderilmesi hata olur bana göre.
|
arkadaslar bize sadece yedek kaleci lasim
akin yedek oynamak istemese.. yozgat iyi bir takim :rolleyes: |
[QUOTE=ElbeyLi58]arkadaslar bize sadece yedek kaleci lasim
akin yedek oynamak istemese.. yozgat iyi bir takim :rolleyes:[/QUOTE] yedek kaleci diyip geçmemek lazım kayseri maçında ve sonrasında vedat'ın yediği hatalı goller olmasa şu an puan cetveline 4.sırada olacaktık onun için iyi bir yedek kaleci şart.akını elimizde tutmak lazım |
[QUOTE=rguler]yedek kaleci diyip geçmemek lazım kayseri maçında ve sonrasında vedat'ın yediği hatalı goller olmasa şu an puan cetveline 4.sırada olacaktık onun için iyi bir yedek kaleci şart.akını elimizde tutmak lazım[/QUOTE]
yedek kaleci önemli ola bilirde bence cok önemlide degil kalede Petkov var |
[QUOTE=ElbeyLi58]yedek kaleci önemli ola bilirde
bence cok önemlide degil kalede Petkov var[/QUOTE] dünyada olmaz yedek kalecide çok önemli akın kalmalı:) :) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:05. |