![]() |
musa kuşuda galatasaray istiyor
Sarı kırmızılıların takas yoluyla kadrolarına katmak istedikleri Sivassporlu futbolcunun, ‘Benim için para önemli değil. G.Saray’da oynamak isterim’ dediği öğrenildi. Kadroya giremeyen Marek Heinz ise Hertha Berlin yolunda.
GALATASARAY, ligin ilk yarısının bitmesine sayılı günler kala kadrosunu güçlendirmek için atağa kalktı. Önceliği yerli oyunculara veren sarı kırmızılılar, ilk olarak Sivasspor’da forma giyen Musa Kuş’a yöneldi. Sarı kırmızılıların takas yoluyla kadrosuna katmak istediği bu oyuncunun, ‘Ben G.Saray’da forma giymek isterim. Para önemli değil. Yeter ki, G.Saray’a geleyim’ dediği öğrenildi. Bu gelişmeler üzerine sarı kırmızılıların Sivassporlu yöneticilerle temasa geçtiği belirtildi. Musa’ya karşılık Volkan Sivassporlu yöneticilerin Musa Kuş’un Galatasaray’a transferine sıcak baktıkları belirtilirken, karşılığında teknik direktörleri Werner Lorant’ın ısrarla istediği Volkan Aslan’ı talep ettikleri öğrenildi. Bu takasa sıcak bakmayan Galatasaraylı yöneticilerin, önümüzdeki hafta Musa Kuş ile görüştükten sonra Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz’la masaya oturacakları, kırmızı beyazlı kulübe bu oyuncuya karşılık Suat Usta ile Mülayim’i takas olarak teklif edecekleri ifade edildi. 16/12/2005 hürriyet |
[B]HOPPALA BU NEYA HAYRETTİN MUSA BUNLAR YARIN HAKKI YIDA İSTER...
İNŞALLAH YÖNETİM YANLIŞ BİŞEY YAPIPTA KADROMUZU GÜÇLENDİRMEK İSTERKEN ZAYIFLATMAZ...[/B] |
"Meyve veren ağaç taşlanır " diye bir söz var. Bunlarda bizim futbolculara kafayı taktılar.Bıraksınlar lig ortasında böyle futbolcuların kafasını karıştırmayı.Yönetim kesin tavrını koyup noktayı koymalı bence.
|
arkadaslar galatasaray ın her zaman yaptıgı polıtıkadır
parası olmayan kulube takas yoluyla verılecek futbolcu yok bızde bunu baskanımızda cok ıyı bılır baskanım sana guvenıyoruz bu takımdan futbolcu satmak yerıne futbolcu alacagını bılıyoruz SİVASSPOR VE SİVASSPOR taraftarı her şeyin guzelıne layıktır |
İyi para versinler verelim derim bence (!)
|
[B]Galatasarayın da işi gücü yoık bizim Futbolculara mı göz Dikti...Sivasspor'da Satılık Futbolcu yok..!!!!Başka kapıya!!![/B]
|
Musa Kuş bizde forvete yakın oynayan bir futbolcu,
Galatasaray ın Musa Kuş a ihtiyacı olmadığını düşünüyorum. Bu haber bana asılsız gibi geliyor. |
BENSE SİVASSPORDAN GALATASARAYA BU YIL HİÇ BİR TRANSFER OLMIYACAK...
KLÜPTE FUTBOLCULARIN FİYATINI ARTTIRMAK İÇİN BU TÜR HABERLER ÇIKARTIYOR OLABİLİR.. |
BUNLAR SİVASI BATIRMAYA ÇALIŞIYO
AMA SİVAS GELECEK PARALARLA GÜZEL Bİ KAÇ TRANSFER YAPACAKSA GİTSİN |
[B]Bu tür haberler bu sıralarda cıkıp durur resmi teklif olmadan kafa yormak gereksiz bence....[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:13. |