SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   savaş ayın terbiyesizliği!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5364)

muRTix1 07.11.2005 15:33

savaş ayın terbiyesizliği!!

Sivas'ın yolları Anderson masalları

Israr etmeyin, "O adam" hakkında ters laf etmem. Galatasaray'ı hacamat ettiğimiz o meşum gecede, 6 gol atan takımımızın süvarisine yanlış yaparsam Allah Baba "taş eder" beni. Onu da bırak, Lorant hocaya gık bile desem ayıp olur, vefasızlık olur zaten. Bir şey diyeyim mi; aslında Sivas iyi takım. Fener'e yenilen her takıma olduğu gibi onlara da saygım sevgim sonsuz. Gerçi ilk anlarda biraz terbiyesizlik, hatta küstahlık yaptılar. Bayram günü evlerine gelen misafire gol filan atıp örfü adeti hiçe saydılar. Lakin sonradan hatalarını anlayıp durumu düzeltiler aferin.

[url]http://www.pasfotomac.com.tr/ay.html[/url]

bu adam kendini ne zannediyor futboldan anlamayan bu adamın yaptığı terbiyesizliktir

arkadaşlar sizden ricam bu adama mail bombardımanı yapalımda sivassporun sivaslının ne oldunu anlasın haddini bilsin
şu an mail adresi arıyorum birazdan yazcam buraya saygılar..

bbptek58 07.11.2005 15:38

abi o adamın seviyesine inmeyelim ne televizyonculuğunu ne de yazarlığını severim çok boş bi adam zaten maçı yorumlamış ama maçtan haberi bile yok anderson iki gol attı diyo

1967_DERNEK_10UR 07.11.2005 15:38

[QUOTE=muRTix1]Sivas'ın yolları Anderson masalları

Israr etmeyin, "O adam" hakkında ters laf etmem. Galatasaray'ı hacamat ettiğimiz o meşum gecede, 6 gol atan takımımızın süvarisine yanlış yaparsam Allah Baba "taş eder" beni. Onu da bırak, Lorant hocaya gık bile desem ayıp olur, vefasızlık olur zaten. Bir şey diyeyim mi; aslında Sivas iyi takım. Fener'e yenilen her takıma olduğu gibi onlara da saygım sevgim sonsuz. Gerçi ilk anlarda biraz terbiyesizlik, hatta küstahlık yaptılar. Bayram günü evlerine gelen misafire gol filan atıp örfü adeti hiçe saydılar. Lakin sonradan hatalarını anlayıp durumu düzeltiler aferin.

[url]http://www.pasfotomac.com.tr/ay.html[/url]

bu adam kendini ne zannediyor futboldan anlamayan bu adamın yaptığı terbiyesizliktir

arkadaşlar sizden ricam bu adama mail bombardımanı yapalımda sivassporun sivaslının ne oldunu anlasın haddini bilsin
şu an mail adresi arıyorum birazdan yazcam buraya saygılar..[/QUOTE][COLOR=BLUE]DAHA DÜNE KADAR SARIYER-SİVAS MAÇINDA KADIKÖY STADINA GELEREK SİVAS MAÇINI İZLEYEN VE ERTESİ GÜNDE YORUM YAZIP SİVASSPOR'U VE TARAFTARINI YERE GÖĞE SIĞDIRAMAYN SAVAŞ AY NE ÇABUK DÖNMÜŞ..[/COLOR]

muRTix1 07.11.2005 15:42

bence mail atalım ben atıcam sizi bilmem arayıp mail adresini buldum [email]savasabi@sabah.com.tr[/email] buyrun mail adresi en azında 40-50 mail giderse sivaslının ne olacağını anlar diyorum ben saygılar...ayrıcada emniyet imizede laf etmiş celalettin cerrahın sivastan gittini bilmiyo galiba ortada bi özenti varsa oda kendisi

Arif Coşkun 07.11.2005 15:44

Anlaşılan oda virajlı yollara girmiş.Böyle küçümseyerek,taraflı yorum yapan bir gazeteci ne yapılır.Şiddetle protesto edilir. Şiddetle kınıyorum Savaş AY'IN tutumunu.

muRTix1 07.11.2005 15:49

sevgili savaş bey futboldan anlamadığınız her halinizden belli oluyor..belkide maçı izlemediniz ilk olarak anderson 2 gol değil bir gol attı oyunun her anında sivassporun ağırlığı olduğunu herkes gördü ama galiba siz görmediniz?sivasspor iyi bir takım değil en az fenerbahçe gibi süper bir takımdır bunu idrak etmeniz için sahanızda sizi yenmemiz gerekiyor bakalım bu gerçekleştiğinde yazınız nasıl olacak?ayrıcada celalettin cerrahın hangi şehirden istanbula gittiğini araştırmanızı öneririm..sanki herşeyi bilen bir yazı yazmışsınız ama bu yazınızla bariz bir şekilde belli ediyosunuzki hiç bişey bilmiyorsunuz size yakışmıyor..sivaslılar olarak mail kutunuzu dolduracağız ve sizde sivas taraftarının fenerbahçe taraftarındanda fazla olduğunu araştırıp göreceksiniz..lütfen bundan sonra takımları araştırıp maçı izleyip sonra yorum yazınız saygılar..

x_burnley 07.11.2005 15:51

SELAM

ZATEN SAVAŞ AY TERBİYESİZLİĞİ ÇOK UFAK YAŞTA ÖĞRENMİŞ BİZLER ONUN SEVİYESİLE İNMEYELİM DAHA DÜNE KADAR ONUR GARDAŞIMIN DEDİĞİ GİBİ SİVAS HALKINI VE SİVASSPORU YERE ĞÖĞE SIĞDIRAMAYAN BU ADAM ŞİMDİ 80 DERECE DÖNÜŞ YAPIYOR ZATEN SEVİYESİZ KARAKTERSİZ BİR İNSAN HİÇ İŞİM OLMAZ ONUN GİBİ PİSLİKLERLE

muRTix1 07.11.2005 15:53

arkadaşlar lütfen hazır bi mailde hazırladım böylelerine haddini bildirmek gerekir 5 dknızı ayırığ lütfen mail atalım

BOUN 07.11.2005 16:22

Arkadaşlar çok fazla sert olmadan beyefendice tepkilerimizi bildirelim. Şahsen ben görevimi yaptım. Aklısıra Savaş Ay şakacıktan birşeyler karalamış ama şaka 'eşek şakası' tarzında bir hal almış. Kimse şakadan da olsa başkasının onuruyla oynayamaz.....

Ronaldinho 07.11.2005 16:35

o adamın seviyesine inmeyelim ne televizyonculuğunu ne de yazarlığını severim çok boş bi adam zaten maçı yorumlamış ama maçtan haberi bile yok anderson iki gol attı diyoR

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:29.