![]() |
Olimpiyat Stadı ulaşım sorunu
Merhaba,
Olimpiyat stadına belirli bölgelerden, aracı olmayan taraftarımız gelmek istediğinde 2-3 araca binmesi gerekiyor. Yaklaşık 2-2,5 saat yolda geçiyor. İETT ile anlaşıp Vestel Manisa Maçına merkezi yerleden Ücretli araç kadırılabilir mi? Bu sayede tahmin ediyorum taraftar sayımız artacaktır. Ayrıca arkadaşlar mümkün olduğu kadar hepimiz Maça bayraklarla gelelelim ortamı çok güzel yapmalıyız. |
Eminim Manisa Maçinda Olimpiyat Dolu Olacak Takim O Kadar Güzel Gidiyorki Taraftarin Daha Duyarli Olmasi Lazim Ayrica Otobüs Konusu Daha öncede Gündeme Gelmişti Ama Sonuç Ne Oldu Bilmiyorum
|
Bencede otobüs kaldırılmalı
Bencede otobüs kaldırılmalı geçen sefer çok sıkıntı çektik
|
evet olimpiyata gelmek gerçekten zor...
İnşallah yönetimimiz İstanbul belediyesi ile temasa geçer ve taraftarlarımızın stada rahat gelmesini sağlayacak tedbirleri almaya çalışır.... Ancakkkk...İstanbul 15 milyon kişinin yaşadığı bir metropol...Kaldırılacak otobüslerin yeteceğini sanmıyorum...Burada bizimde biraz organize olmamız gerekiyor...Aracı olan sivaslılar mutlaka yanlarına birkaç sivaslıyı daha almalı veya aynı bölgede oturan hemşerilerimiz birleşerek minübüs veya yeterli sayıyı ayarlayabilirlerse bir otobüs tutarak maça gelmeye çalışmalıdırlar... Sonuç ne olursa olsun Sivaslılar takımlarını yanlız bırakmayacak ve bir yolunu bularak OLİMPİYATI dolduracaklardır.. Buna şüphem yok ..... |
abi ne olursa olsun nasıl kı sivas ın yollarına daglarına köylerıne cıkıyorsak istanbulun köylerınde bırı olan olımpıyat köyune de cıkmalıyızz :D:Döle yada böyle hersey destek hersey birilik beraberlık içinnnnn AMA BU KONUDA BİŞEYLER YAPILACAGINA İNANIYORUM
|
Affettirelim
Yönetim bu kadar parayı keyfi için harcamadı sivas ve sivasspor için harcadı ve bir yığın borç yaptık kulubümüze destek olmalıyız yönetim görevini fazlasıyla yaptı şimdi sıra taraftarda malatya maçındaki fiyasko olmasın kendimizi affettirelim kulübümüzün kasası dolsun unutmayalım ki petkoviçler ,andersonlar,lorantlar bedavaya gelmiyor
|
Bencede Sitede Arkadaşlar Organize Olmamiz Lazim Araçla Gidecek Arkadaşlar Bence Maçtan önce Nerden Gideceklerini Yazarlarsa Araci Olmayan Arkadaşlarla Irtibat Saglabilir ....
|
olimpiyat stadı (bilgi)
Yiğidolar stat hakkında bilgi almak isterseniz alttaki link'i tıklayın
[url]http://www.ataturkolympicstadium.com/tr/bilgi5.htm[/url] |
[QUOTE=ser1970]Merhaba,
Olimpiyat stadına belirli bölgelerden, aracı olmayan taraftarımız gelmek istediğinde 2-3 araca binmesi gerekiyor. Yaklaşık 2-2,5 saat yolda geçiyor. İETT ile anlaşıp Vestel Manisa Maçına merkezi yerleden Ücretli araç kadırılabilir mi? Bu sayede tahmin ediyorum taraftar sayımız artacaktır. Ayrıca arkadaşlar mümkün olduğu kadar hepimiz Maça bayraklarla gelelelim ortamı çok güzel yapmalıyız.[/QUOTE] [b]Valla bu işi yapsa yapsa Mustafa SÖNMEZ abimiz halleder diye düşünüyorum...Çünkü kendisi iyi bir belediyeci....[/b] |
[QUOTE=Bilmiyorum]Yönetim bu kadar parayı keyfi için harcamadı sivas ve sivasspor için harcadı ve bir yığın borç yaptık kulubümüze destek olmalıyız yönetim görevini fazlasıyla yaptı şimdi sıra taraftarda malatya maçındaki fiyasko olmasın kendimizi affettirelim kulübümüzün kasası dolsun unutmayalım ki petkoviçler ,andersonlar,lorantlar bedavaya gelmiyor[/QUOTE]
B:Kardeş bu hafta manisa maçına gidicekmisin? A:Ya kardeş gitmek çok istiyorumda yolları BİLMİYORUM keşke yolları bilseydim B:ben sana yardımcı olurum kardeşim sivasspor için herkes birbirine destek çıkmalı buyur bu haritadan nasıl gideceğini öğrene bilirsin [url]http://www.ataturkolympicstadium.com/tr/AOSkroki.jpg[/url] (Bu konuşma Tamamiyle hayal ürünüdür) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:27. |