SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Ertuğrul Arslan (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5391)

Nurgul_Ertugrul 14.11.2004 21:00

Kullanıcı adımdanda belli olduğu gibi Ertuğrul hayranlığım var ve ben bu siteye 2 gün önce üye oldum herhalde Ertuğrula uğurlu geldi buraya üye olmam tek o gol atsın her hafta ben ölene kadar burda yazarım :) tabiki Sivas çok ayrı benim için ama Ertuğrulda çok özel.... SEVDİM BEN ONU SEVDİM

b1glord 16.11.2004 01:15

[quote=Nurgul_Ertugrul]Kullanıcı adımdanda belli olduğu gibi Ertuğrul hayranlığım var ve ben bu siteye 2 gün önce üye oldum herhalde Ertuğrula uğurlu geldi buraya üye olmam tek o gol atsın her hafta ben ölene kadar burda yazarım :) tabiki Sivas çok ayrı benim için ama Ertuğrulda çok özel.... SEVDİM BEN ONU SEVDİM[/quote]

:)

Nurgul_Ertugrul 16.11.2004 13:48

[quote=b1gLoRD][quote=Nurgul_Ertugrul]Kullanıcı adımdanda belli olduğu gibi Ertuğrul hayranlığım var ve ben bu siteye 2 gün önce üye oldum herhalde Ertuğrula uğurlu geldi buraya üye olmam tek o gol atsın her hafta ben ölene kadar burda yazarım :) tabiki Sivas çok ayrı benim için ama Ertuğrulda çok özel.... SEVDİM BEN ONU SEVDİM[/quote]

:)[/quote]

Bencede gülmekte haklısın öyle bir insana hayranlık duymam gülünecek iş futboluna lafım yok ama kişiliği değmezmiş sevilmeye artık sevmiyorum sadece Sivas Spor formasını giydiği sürece saygı duyarım.

eker 16.11.2004 13:55

Hayırdır maçtan sonra buluştunuz galiba :wink:

Nurgul_Ertugrul 16.11.2004 14:07

[quote=eker]Hayırdır maçtan sonra buluştunuz galiba :wink:[/quote]

Ben İstanbulda o Sivasda nasıl bulusacağızki ama istesede buluşmam artık ben açıklamamı yaptım :) yok daha sevmiyorum onu :)

RüStü ElmaS 16.11.2004 14:13

Peki onun seni sevmedigini nerden biliyorsun? :oops:
Niye hemen pesmi ettin?
Ne dediki sen hemen umudunu yitirdin? :(

Nurgul_Ertugrul 16.11.2004 14:17

[quote=Elmas]Peki onun seni sevmedigini nerden biliyorsun? :oops:
Niye hemen pesmi ettin?
Ne dediki sen hemen pes ettin? :([/quote]

Arkadaşlar bu konuyla ilgili daha fazal konuşmak istemiyorum yarın herşeyi basın toplantısında açıklıyacağım :) :)

wrongway 16.11.2004 14:17

evet nurgul ertugrul umarım bu ugurun vestel maçındada surerde dıger maçlarımıza rahat çıkarırız bı nevzı gerıdekılerınle aramızı açmış oluruz bıryere çop sokmayı unutma nurgul ertugrul....

RüStü ElmaS 16.11.2004 14:18

[quote=wrongway]evet nurgul ertugrul umarım bu ugurun vestel maçındada surerde dıger maçlarımıza rahat çıkarırız bı nevzı gerıdekılerınle aramızı açmış oluruz bıryere çop sokmayı unutma nurgul ertugrul....[/quote]

iyi olur bayagi Sivassporun isine yarar bu
:lol: :lol: :lol:

Nurgul_Ertugrul 16.11.2004 14:23

[quote=wrongway]evet nurgul ertugrul umarım bu ugurun vestel maçındada surerde dıger maçlarımıza rahat çıkarırız bı nevzı gerıdekılerınle aramızı açmış oluruz bıryere çop sokmayı unutma nurgul ertugrul....[/quote]

Duvara çivi kaçacağım :) aman o her hafta gol atsın yeterki Sivasım Şampiyon olsun. Ama sanırım uğurunu buldu :( uğursuzluğunu hayatından çıkardı...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:16.