![]() |
Kullanıcı adımdanda belli olduğu gibi Ertuğrul hayranlığım var ve ben bu siteye 2 gün önce üye oldum herhalde Ertuğrula uğurlu geldi buraya üye olmam tek o gol atsın her hafta ben ölene kadar burda yazarım :) tabiki Sivas çok ayrı benim için ama Ertuğrulda çok özel.... SEVDİM BEN ONU SEVDİM
|
[quote=Nurgul_Ertugrul]Kullanıcı adımdanda belli olduğu gibi Ertuğrul hayranlığım var ve ben bu siteye 2 gün önce üye oldum herhalde Ertuğrula uğurlu geldi buraya üye olmam tek o gol atsın her hafta ben ölene kadar burda yazarım :) tabiki Sivas çok ayrı benim için ama Ertuğrulda çok özel.... SEVDİM BEN ONU SEVDİM[/quote]
:) |
[quote=b1gLoRD][quote=Nurgul_Ertugrul]Kullanıcı adımdanda belli olduğu gibi Ertuğrul hayranlığım var ve ben bu siteye 2 gün önce üye oldum herhalde Ertuğrula uğurlu geldi buraya üye olmam tek o gol atsın her hafta ben ölene kadar burda yazarım :) tabiki Sivas çok ayrı benim için ama Ertuğrulda çok özel.... SEVDİM BEN ONU SEVDİM[/quote]
:)[/quote] Bencede gülmekte haklısın öyle bir insana hayranlık duymam gülünecek iş futboluna lafım yok ama kişiliği değmezmiş sevilmeye artık sevmiyorum sadece Sivas Spor formasını giydiği sürece saygı duyarım. |
Hayırdır maçtan sonra buluştunuz galiba :wink:
|
[quote=eker]Hayırdır maçtan sonra buluştunuz galiba :wink:[/quote]
Ben İstanbulda o Sivasda nasıl bulusacağızki ama istesede buluşmam artık ben açıklamamı yaptım :) yok daha sevmiyorum onu :) |
Peki onun seni sevmedigini nerden biliyorsun? :oops:
Niye hemen pesmi ettin? Ne dediki sen hemen umudunu yitirdin? :( |
[quote=Elmas]Peki onun seni sevmedigini nerden biliyorsun? :oops:
Niye hemen pesmi ettin? Ne dediki sen hemen pes ettin? :([/quote] Arkadaşlar bu konuyla ilgili daha fazal konuşmak istemiyorum yarın herşeyi basın toplantısında açıklıyacağım :) :) |
evet nurgul ertugrul umarım bu ugurun vestel maçındada surerde dıger maçlarımıza rahat çıkarırız bı nevzı gerıdekılerınle aramızı açmış oluruz bıryere çop sokmayı unutma nurgul ertugrul....
|
[quote=wrongway]evet nurgul ertugrul umarım bu ugurun vestel maçındada surerde dıger maçlarımıza rahat çıkarırız bı nevzı gerıdekılerınle aramızı açmış oluruz bıryere çop sokmayı unutma nurgul ertugrul....[/quote]
iyi olur bayagi Sivassporun isine yarar bu :lol: :lol: :lol: |
[quote=wrongway]evet nurgul ertugrul umarım bu ugurun vestel maçındada surerde dıger maçlarımıza rahat çıkarırız bı nevzı gerıdekılerınle aramızı açmış oluruz bıryere çop sokmayı unutma nurgul ertugrul....[/quote]
Duvara çivi kaçacağım :) aman o her hafta gol atsın yeterki Sivasım Şampiyon olsun. Ama sanırım uğurunu buldu :( uğursuzluğunu hayatından çıkardı... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:16. |