![]() |
Spiker Cüneyt KIRAN saç baş yoldurdu. Bu gösterdi ki TRT ve TRT spikerleri SİVASSPOR'un başarısını çekemiyorlar.
Adeta Elazığspor taraftarı gibi davrandı. Bizim futbolcuların adını söylemekte adeta imtina etti. İşte Cüneyt KIRAN’ın seçme saçmalamaları: - Kadroyu sayarken Mohammed Ali’ye “10 numara Mehmet Ali” dedi. - Elazığspor atak yaparken araya girip topu uzaklaştıran Murat Akkan, fakat “Elazığspor topu istediği yere atamıyor” dedi. - Sivasspor’un ataklarında atak yapan futbolcumuzun adın söylemiyor sadece “Sivasspor atağı” diye geçiştirdi. - Mehmet Yıldız’a yapılan hareket %100 penaltı fakat o zat’ın yorumu şöyle; “penaltı pozisyonundan çok Mehmet Yıldız’ın kendini yere atıp hakemi aldatmaya yönelik hareketi konuşulmalı” diye saçma sapan hedef şaşırttı. |
evet abi aynen oyle oldu :evil: herkesmi dusman yaw... olsun farketmez biz hepsini asarız
[color=red][/color][size=7][/size]sivasspor |
[quote=izmirliyigido]Spiker Cüneyt KIRAN saç baş yoldurdu. Bu gösterdi ki TRT ve TRT spikerleri SİVASSPOR'un başarısını çekemiyorlar.
Adeta Elazığspor taraftarı gibi davrandı. Bizim futbolcuların adını söylemekte adeta imtina etti. İşte Cüneyt KIRAN’ın seçme saçmalamaları: - Kadroyu sayarken Mohammed Ali’ye “10 numara Mehmet Ali” dedi. - Elazığspor atak yaparken araya girip topu uzaklaştıran Murat Akkan, fakat “Elazığspor topu istediği yere atamıyor” dedi. - Sivasspor’un ataklarında atak yapan futbolcumuzun adın söylemiyor sadece “Sivasspor atağı” diye geçiştirdi. - Mehmet Yıldız’a yapılan hareket %100 penaltı fakat o zat’ın yorumu şöyle; “penaltı pozisyonundan çok Mehmet Yıldız’ın kendini yere atıp hakemi aldatmaya yönelik hareketi konuşulmalı” diye saçma sapan hedef şaşırttı.[/quote] abi olur oyle ufak defek hatalar hem o bi spiker herhangi bir pozisyonda kendisi teshis koyamazki bu penalti yada penalti degil diyemezki |
[color=darkred][i][b]TRT DE SPİKERLERİ DE UMRUMDA DEİL.BİZ ŞAMPİYON OLUCAZ VE Z2KE Z2KE ŞAMPİYON SİVASSPOR DİYECEKLERİ GUNUBEKLİYORUM BEN!!![/b][/i][/color]
|
sizelre katiliyorum saden bunu bilesiniz türkün türkten baska dostu yoktur sunuda bilesinizki sivaslinin sivaslidan basaka dostu yoktur bu herkes biliyor sadece sivasi cekemeyen ler bilmiyor onu da yenecegiz ve biz geldik ey türküye cumhuriyeti soracaklar kim geldi biz biz sivasspor cumhuriyeti geldi diyecegiz catlasinlar bakin sayin selcuk dereli ayni hareketleri elaziglilar yapti yani faul leri onlara kart göstermedi ama bizim canin 2. hareketine tak kirmizi ayip ayip ya mohammet alinin hareketine niye tak kirmiui kart cünkü gecen hafta erciyes macinin telafisini yapacakti ama orda ki o 9 kisi kalmis yigidolar devlesti devlesti bir osmanli devleti gibi devlesti ve kaleyi fet ettirmediler sagollasin yigidolar simdiden hayirli ugurlu olsun ve kiskananlar catlasin diyorum
ömer sari alamnya münchen |
belki elazığlıdır adam ya..nie öle diosunuz... :D :D
|
:D :D :D :D :D
|
adamın bir sahaya girip gol atmadığı kaldı... bu kadar yanlı maç analatılmazki??acaba sivasspor cüneyt beye ne yaptı???böyle adamlara maaş verip maç anlattırıyorlar ya pes yani??bu sivas düşmanlığı neden onuda t.r.t spor dairesine sormak lazım.!!!!!
|
cok yerinde bir tespit
bende fark ettim ! adam hakkinda fazla yorum yapdi |
güzel sivassporumuzu cekemiyorlar, hepsi kiskaniyo bizi...heheheh ohhh catlasinlar, ins. daha basarili olacagiz ...!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:23. |