![]() |
haydı yıgıdolar maca
arkadaslar sivasspor-gs macına tum ıstanbulluların gıtmesını rıca edıyorum. takımımızı bır bılet parasına satmayalım...ne olursa olsun arkasında olalım .bu macta onların bıze dahada cok ıhtıyacı var .rakıbımız kucumsenmeye gelecek bır rakıp degıl.butun ıstlu yıgıdolardan ıstegım macta yanlız bırakmayalım sıvassporumuzu.....!!!
|
bizim dügün war ben zaten gelemeyecegımı ıkı haftadır söyluyorum cok üzücü ama yapacagım bişey yok gönlum hep sızınle destegınızden suphem yok haydı yıgıdolar alı samı yenı yıkmaya :)
|
Herkes Maçaaaaaaaaa
Tüm Stadi Dolduralim
|
ılgı yok
topıc actık ama ılgı gosteren olmadı neden yazacak sey bulamıyor mıllet!!
|
Yok yaw yıkılıyor ortalık o yüzden:) Zaten yıkılmış ali samiyen LORAnt garanti bilem verdi yeneriz diye yav.2 kere yendim bir daha yenerim diyor.
|
yıgıdolar takımımızı yanlız bırakmayalımmmm sıvasın taraftarın destegıne ıhtıyacı var dıger takımlar gorsun anadolunun bagrından kopup gelen takımı taraftarı
|
[b]stadın sadece bize ayrılan bölümü değil, ayrılmayan yerleride dolduracaktır yiğido :)[/b]
|
[COLOR=Red][SIZE=4] Ben yeterince stadda yer alacağımıza inanıyorum. Yiğidolar kendi üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapacaktır.[/SIZE][/COLOR]
|
[QUOTE=Dağcı][COLOR=Red][SIZE=4] Ben yeterince stadda yer alacağımıza inanıyorum. Yiğidolar kendi üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapacaktır.[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
SESSİZ VE DERİNDEN GELİYORUZ GARDAŞ:) |
özellikle istanbuldaki arkadaslara sesleniyorum maddi durumu yerinde olanlar mutlaka ali samiyene gidip sivassporu deskteklesınler sivassın ihtitacı var kardeslerım...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:50. |