![]() |
[B]SİVASSPOR : 1
F.B : 0[/B] |
BU MACI ALALIMDA NE OLURSA OLSUN
SİVASSPOR-1 F.B -0 |
üst sıralardan kopmamak için bu maçtan mutlak 3 puan almalıyız 1-0 olsun bizim olsun
|
[b]YA BEN ÇOK İDDİALIYIM ARKADASLAR FENERİ BURDA YENECEĞİZ YADA EN KÖTÜ İHTİMALLE BERABERE KALIRIZZ AMA FENER BİZİ YENEMİCEK BURDA..
SİVASSPOR=1 FENERBAHÇE=0[/B] |
YERE BASALIM ARKADAŞLAR
HERKEZ BİLİYORKİ FENERBAHÇE ŞUAN PERFORMANSININ ZİRVESİNDE İNŞALLAH HEPİMİZİN ORTAK TEMENNİSİ SİVASSPORUN YENMESİ AMA SİZCE SİVASSPORUN ŞANSI NE BENCE G.ANTEBİN ŞANSINDAN YÜZDESİNDEN FAZLA DİYORUM VE EN İYİ İHTİMALL 0-0 GÖNLÜMÜZDE İSE SİVAS: 1 FENER :0
|
3 ihtimalli bir maç! Sivasımız kazanırsa 1-0 kazanır.
Daha fazlası olmaz! şayet beraberlik olursa 0-0 olur. gollü beraberlik imkansız! Ama terslik olur da kaybedersek skor 0-3 olur.(bu ihtimali düşünmek bile çok acı!) Yalnız bizim için en kötüsü Alex'in hafta içi oynamayacak oluşu inşallah bize patlamaz! Temennimiz Fener'in Almanya'dan zafer sarhoşu gelmesi! |
bu maçı alacııııııh dedük
SUvaS : 1 idare : 0 |
Haydi sivas göster gücünü. hertürlü pislikle maç kazanan kuş gripli eziklere boyun eğme. sizinleyiz.
|
Herkes görecek. Eminim ki Lorant fenere güzel bir sürpriz hazırlıyordur.
SİVASSPOR: 3 fener: 1 Sivaslı olduğu halde halen Sivas karşısında fenere başarı dileyenleri 'onursuz'lukla itham ediyorum. |
ÖLÜMÜNE SIVAS
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:21. |