![]() |
SIVASSPOR / Denizlispor Macı Tahmın ve Yorumları..
Bildigimiz gibi Sivassporumuz Turkcell Super lıgınde 8. haftada Denizlispor'la karsılasacak.Sizce macın skoru ne olurr ?
ben; Sivasssporum:1 Denizlispor:0 diyorum mac insallah bizim olacak.... |
[b]Allaha cok Sükür maçları deplasmanda oynamaktan kurtulduk.
TFF. Kulübü'müzün talebini Onayladi ve Sivasspor´umuz sahasına kavuştu birde Isiklandirma tamamlansa dahada Mutlu Olacagiz... Denizlispor Yönetimi, Teknik Direktör Giray Bulak'ın görevine son verdi.Giray Bulak'la yollarını ayırdıktan sonra yeni hoca arayışlarına girdiler Tercihleri ise Ersun Yanal´dan yana . Yeni Stadimizda Denizlisporu yenmek cok kolay olacak.... Tahminim SIVASSPORUM : 2 Denizlispor : 1[/b] |
[B]teknik direktörleri değişen takımlar ilk maçlarında daha hırslı olular..bu bizim için bir dezavantaj olabilir..dikkatli olmak lazım...taraftarlarında sabırla 90 dk destek vermesi gereken bir maç olacak...
skor tahminim : SİVASSPOR : 3 denizli : 1[/B] |
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...
|
3 puan cepte
Bu sabahtan itibaren Denizlispor Başkanı Zafer Katrancı başkanlığındaki yönetim yeni teknik adam arayışlarına başladı. A Milli Takım eski Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Denizlispor'a gelmek istemediğini belirtmesi üzerine diğer isimlere yönelen yeşil-siyahlılar Güvenç Kurtar ve Feyyaz Uçar'la görüşmelere başladı.
|
SELAM
BU maçı farklı alacağız inşallah. Sivasspor::3 Denizlispor::0 [SIZE=6]EN BÜYÜK SİVASSPOR[/SIZE]
|
kolay lokma yoktur ama bu sene denizli çok kötü. gecen seneki denizli olsa işimiz zordu ben fazla zorlanmayacagımızı düşünüyorum.
sivasspor:2 denizli :0 şampiyon sivas |
4 eylulde olursa
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
kesin kazanırız 2.0 bencede
|
EVIMIZDEKI MACI ALMAZSAK DAHA HANGI MACI ALACAGIZ
|
sivasımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:2
denizli 1 sampıyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sivassssssssssssssssss |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:36. |