![]() |
1. MAC) SİVASSPOR - Mardin (1)
2. MAC) Y. Yozgat - Elazığspor (0) 3. MAC) Kocaelispor - Bursaspor (1) 4. MAC) K. Erciyes - Mersin İ.Yurdu (1) 5. MAC) Ç. Dardanel - İstanbul B. Bld. (1) 6. MAC) Karşıyaka - Adanaspor (1) 7. MAC) Sarıyer - Altay (0) 8. MAC) T. Telekom - V. Manisa (1) 9. MAC) F. Karagümrük - Antalyaspor (2) KOLAY GELSİN :lol: :lol: :lol: |
2. MAC) Y. Yozgat - Elazığspor (1) 3. MAC) Kocaelispor - Bursaspor (1) 4. MAC) K. Erciyes - Mersin İ.Yurdu (1) 5. MAC) Ç. Dardanel - İstanbul B. Bld. (0) 6. MAC) Karşıyaka - Adanaspor (1) 7. MAC) Sarıyer - Altay (0) 8. MAC) T. Telekom - V. Manisa (0) 9. MAC) F. Karagümrük - Antalyaspor (0) Bunlar inş çıkacaktır... |
2. MAC) Y. Yozgat - Elazığspor 1 3. MAC) Kocaelispor - Bursaspor (2) 4. MAC) K. Erciyes - Mersin İ.Yurdu (0) 5. MAC) Ç. Dardanel - İstanbul B. Bld. (2) 6. MAC) Karşıyaka - Adanaspor (2) 7. MAC) Sarıyer - Altay (1) 8. MAC) T. Telekom - V. Manisa (1) 9. MAC) F. Karagümrük - Antalyaspor (1) |
Günayın tahminleri doğru.. katılıyorum
|
1. MAC) SİVASSPOR - Mardin .... 1
2. MAC) Y. Yozgat - Elazığspor..... 1 3. MAC) Kocaelispor - Bursaspor ... 0 4. MAC) K. Erciyes - Mersin İ.Yurdu ... 1 5. MAC) Ç. Dardanel - İstanbul B. Bld. . 0 6. MAC) Karşıyaka - Adanaspor..... 1 7. MAC) Sarıyer - Altay....1 8. MAC) T. Telekom - V. Manisa ... 2 9. MAC) F. Karagümrük - Antalyaspor ... 1 |
Arkadaşlar sivasspor marşının olduğu bir site varmı mp3 olarak.teşekkürler.
|
[color=darkred][i][b]WALLA BEN SİTE OLARAK BİLMİYORUM...[/b][/i][/color]
|
[quote=gakgo58]Günayın tahminleri doğru.. katılıyorum[/quote] eyv abi ama benim tahmin pek tutmaz soyluyum.. :lol: :lol: :lol:
|
[color=darkred][i][b]BENİMKİ TUTUYOR DEMİ GUNAY [/b][/i][/color]:lol:
|
he walla ne yalan solim tutuyo... burda kac olacak bakalım... burda biraz daha kolayya ondan beceriyom :lol: :lol: :lol:
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:32. |