![]() |
GS maçına bir tribünde ankaradan
Gardaşlar dün yazdığım mesaj yanlışlıkla silinmiş. buradan tekrar ediyorum. ankaradaki sivaslılar olarak 10-12 kişi birleşip kızılayda bir kafede maçı izleyeceğiz. isteyen varsa gelebilir. Güzel bir gövde gösterisi yaparız. gelmek isteyenler [email]muratharput58@yahoo.com[/email] dan bana ulaşabilir. maçtan bir saat önce sakarya caddesinde buluşur topluca izleriz hem de tanışmış oluruz. cevaplarınızı bekliyorum.
|
ankarada olsaydım valla gelirdim
|
bizde sivasta dernek olarak toplanıyoruz ve macı bır yerde hep beraber izleyecegız ...
|
[b]ankara içilin açılan bu topic butun sehirler icin ornek olmalı ve yiğidolar hep beraberce maçı izlemeli bence... ankarada meydanda yiğido nasıl olurmus gösterin arkadaslar...:)[/b]
|
Arkadaşlar Bu Gerçekten çok Güzel Sivaslilarin Her Zaman Dayanişma Içerisinde Olmasi Lazim
Her Yerde Her Zaman En Büyük Sivas |
Istanbuldada Sivaslilarin Toplu Olarak Bu Maçi Seyretmeleri Gerek
|
Sivasspora gese maçında başarıLar diLiyorum...
|
[QUOTE=disikartaL_mrv]Sivasspora gese maçında başarıLar diLiyorum...[/QUOTE]
teşekkür ederiz bizde beşiktasa basarılar diliyoruz ... |
sadece hüsran olacaklar
Sivas Spor Un Galatasaraya Telef Edecegine Inaniyorum. O Güç Var Onu Iyi Kullanmak Lazim Nice Zaferlere Sivasla ....
ç.kralll |
Geliyoruz
Kafadan 25 Kisiyiz Sivasli Olmayan Arkadaslarda Var Ama Riza Hocamiz Sayesinde Kardes Takim Bjk Ve Ankaradaki Pençe Bjk Gurubu Bizimle Açin Gözünüzü Bakmayin şaşi
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:17. |