![]() |
[size=4][b][i]Aslında 1 Mayıs işci bayramı ama bence artık sadece işçi bayramı değil...Bence artık Sivassporu tutanlar ve gönül verenler içinde bayramdır...Bu günü Sivasspor günü yapalımmı ne dersiniz...38 Yıllık hasret bitti dile kolay...HİÇBİRŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK ŞAMPİYON SİVASSPOR...[/i][/b][/size]
|
[size=6][color=blue][b]evet serhan abi artık bizimde bayramımız 1 mayıs... hersene bugun birseyler yapalım bence...[/b][/color][/size]
|
:)
|
Sonunda hasret bitti......!!!!!
Ben Almanyada kaliyorum ve Sivasspor'a azda olsa Maddi yarar saglamak istiyorum nasil oldudugundan fikrim yok, lütfen bilenler yazsin. |
[size=6][color=blue][b]almanyadan isen caglayan abiye ozel msj atarsan sana yardımcı olur bildigim kadarıyla... nick CAGLAYAN OK?[/b][/color][/size]
|
[i][b] TARİHİN YENİDEN YAZILAMAYA BAŞLADIĞI GÜN
1 mAYIS!!!! [/i][/b] |
çok güsel fikir..1 mayıs sivaslıların bayramı ;)
|
Gardaş, zaten Sivasspor ve Sivaslılar için bayram oldu. Aynı zamanda en güzel günlerin de miladı olsun.
|
[quote=serhankaburcuk][size=4][b][i]Aslında 1 Mayıs işci bayramı ama bence artık sadece işçi bayramı değil...Bence artık Sivassporu tutanlar ve gönül verenler içinde bayramdır...Bu günü Sivasspor günü yapalımmı ne dersiniz...38 Yıllık hasret bitti dile kolay...HİÇBİRŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK ŞAMPİYON SİVASSPOR...[/i][/b][/size][/quote]
Serhan kardeşim, sen benden çok yaşayacaksın. Vallahi inan dün maçtan sonra benimde aklıma geldi ama yazmak kısmet olmadı. Ben fikrine aynen katılıyorum. [b]"1 MAYIS SİVASSPOR ŞAMPİYONLUK BAYRAMI"[/b] olsun... |
BAYRAM DEDİĞİN BÖYLE KUTLANMALI NE GÜZEL 1 MAYISTA ŞAMPİYINLUPUMUZU İLAN ETTİK...1 MAYIS SİVASSPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:29. |