![]() |
Mart ayında oynadığımız maçlarda ki futbolcularımızın performanslarını,oynadıkları oyunu, attıkları hayati önem taşıyan golleri ve gördükleri kartları düşünerek adayınızı yazınız.
[u]05.03.2005[/u] Kocaelispor – SİVASSPOR [b]2 – 1[/b] (Dk.49 Fazlı,Dk.68 Ömer --- Dk.74 Yasir) [u]13.03.2005[/u] SİVASSPOR – Karşıyaka [b]1 – 0[/b] (Dk.24 Serdar --- ) [u]20.03.2005 [/u] Bursaspor – SİVASSPOR [b]1 – 0[/b] (Dk.71 Frasineanu ---) [u]27.03.2005[/u] SİVASSPOR – İstanbul BŞB [b]1 – 2[/b] (Dk.14 Ufuk --- Dk.1 Zeki,Dk.54 Ünal) [u]Şubat Ayı'nın başarılı futbolcusunda oylama sonucu[/u] 1 - [color=blue]Mohamed Ali [/color] [b]7 oy [/b] 2 - Serkan [b]2 oy[/b] 3 - Hakkı [b]1 oy[/b] |
Bana göre bu ay (mart ayı) içerisinde tüm takım olarak bir düşüş yaşandı. Ama içlerinde yine de iyi oynayan futbolcular vardı. Bana göre MArt ayının en başarılı futbolcusu [b]HAKKI[/b] idi.
|
Ben bu ayın en başarılı futbolcusuna Yavuz demek isterdim ama maalesef desem yalan olur.çünki istanbul b.b maçını unutmamak lazım.sadece Elazığspor maçının yıldız oyuncusunu sorsalardı düşünmeden Yavuz derdim.Bence bu ayın en başarılı futbolcusu [size=7][color=red][b]yok[/b][/color].[/size]
|
[color=darkred][i][b]WALLA FUTBOLCULARI AYIRAMIYORUM AMA SERDAR İYİYDİ....[/b][/i][/color]
|
Serdar, hakki diye dusunuyorum
|
Katiliyorum, Serdar...
|
BEN DEFANS VE ORTA SAHANIN YÜKÜNÜ ÇEKEN HAKKI HACIOĞLUNU GÖREVİNİ YAPTIGINA İNANIYORUM.TABİ SERKAN YASİR SERDAR DA GÖZE BATTI.KALANLAR OYNAMADIMI YOO ONLARDA COK İYİ AMA İYİNİN İYİSİ HAKKI.
|
oyuncu ayirmak istemiyorum mart ayinda takim olarak düsüs yasandi ama en göze batanlar Muhammed Ali,Mehmet Yildiz da fena degildi ama görevini en iyi yapan Hakki nin hakkini vermek lazim diye düsünüyorum
|
hepsinin performansı iyi ama HAKKI'yı ayırmak lazım...
|
yasir,hakki,hakan turan
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:19. |