SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   SİTEMİZİ KİRLETEN MAHLUKATLARDAN BİR KAÇ TANESİİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5570)

haticeaksoy 11.07.2005 14:19

ONCA UĞRAYILARA RAĞMEN HALA ŞEREFSİZLİKLERİNDEN VE ADİLİKLERİNDEN VAZGEÇMEYEN BU KÖPEKLEER LÜTFEN SİTEMİZDEN DEFOLUN GİDİN SİZİNDE ANANIZ SİZİNDE BACINIZ VAR BU SON UYARI AKLINIZI BAŞINIZA ALIN ADAM OLUN

haticeaksoy 11.07.2005 14:23

BEN BURAYA BİR SİVASLI OLARAK VEDE SİVASSPORLU OLARAK SİVASSPORU TAKİP ETMEK İÇİN GİRİYORUM AMA İŞTE BU ADİ MAHLUKLAR İSİMLERİNİ VERİYORUM
bayram
sensiz_be_gulum58
ossim
denizasil
hercail
bu xxx herifler beni rahatsız ediyorlar

borranfirtinasi 11.07.2005 14:26

hatice arkadaşım gerçekten işte bu kendini bilmez heriflerle uğraşanların başındayım sayın rüştü abimin bu şahısların üyeliklerini iptal edeceğinden eminim lütfen herkesin daha duyarlı olmaya davet ediyorum

CEVIK 11.07.2005 15:03

[quote=haticeaksoy]BEN BURAYA BİR SİVASLI OLARAK VEDE SİVASSPORLU OLARAK SİVASSPORU TAKİP ETMEK İÇİN GİRİYORUM AMA İŞTE BU ADİ MAHLUKLAR İSİMLERİNİ VERİYORUM
bayram
sensiz_be_gulum58
ossim
denizasil
hercail
bu xxx herifler beni rahatsız ediyorlar[/quote]

ARKADAŞIM KEŞKE BU TİP FORM ACACAGINA KEŞKE BİZE BİR SORSAYDIN BU ADAMLAR KİM MİŞ AMACI NEDİR BİLMİYORUZ BU İNSANLARIN ENKISA ZAMAN DA ÜYELİKLERİ İPTAL EDİLECEKDİR SENİN YAZDIGIN İSİMLERİN HİCBİRİNİ DAHA DOGRUSU SİTEDE HİC RASLAMADIM BU ADAMLAR SİVASLI OLAMAZ ZATEN SELAMLAR

RüStü ElmaS 11.07.2005 15:08

Hatice hanim geregini yapacagimiza güvenebilirsiniz.
Lütfen birdahaki sefere, chatte ve özel mesajlarda rahatsiz edildiginiz gün ve saatide siteye mesaj atarak bildirin.
Ben burdan kayitlari inceleyip geregini yaparim.

abircan 11.07.2005 15:21

elbetteki bir ormanda çürük ağaçlar olacak bunun için ormancıya haber verirseniz çürükler ayıklanır kesilir dalları budakları yontulur orman daha gürleşir bu durumları ve yazdıkları eğer çirkin şeylerse saat ve içerikleriyle yolla yöneticilere mail olarak gereğini yapsınlar,

abircan 11.07.2005 15:35

hatice hanım ne oldu bitti bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum, sokaktaki egemen kültür neyse burayada yansıdığına eminim, burada adıyla sanıyla yazan sivaslı kız kardeşlerimiz bazan bu sıkıntıları yaşıyor, bundan evvel birkaç foruma sadece soyadımı yazmıştım bircan hanım diye kaç geyik mail atardı anlatamam bu milleti tanırsınız zaten anlatmaya gerek yok :D :D :D , geçmiş olsun :) :) :)

ibrahim58-nl 11.07.2005 17:02

Buraya gelenler sivasspor icin geliyor, bunu o tur insanlarinda bilmesi gerekiyor, egerki o tur insanlarin amaclari baskaysa, bu amaclarina ulasabilecegi birsuru o sitelerden var, giderler oraya ne bok yiyorlarsa yerler...

cyagmur58 11.07.2005 18:53

Degerli arkadaşım yigidoların bulunduğu sitemizde şahsınıza yapılanları şiddetle kınıyorum,bu gibi insanların hemşerimiz olduklarına hiç mi hiç ihtimal vermek bile istemiyorum.Siz kardeşlerimizin sitemizdeki varlığı bizim gül bahçemizin ta kendisidir.Lütfen bunu asla unutmayın olurmu kardeşim.
Saygılarımla.............

1967_DERNEK_MUSTAFA 11.07.2005 19:11

[quote=cevik][quote=haticeaksoy]BEN BURAYA BİR SİVASLI OLARAK VEDE SİVASSPORLU OLARAK SİVASSPORU TAKİP ETMEK İÇİN GİRİYORUM AMA İŞTE BU ADİ MAHLUKLAR İSİMLERİNİ VERİYORUM
bayram
sensiz_be_gulum58
ossim
denizasil
hercail
bu xxx herifler beni rahatsız ediyorlar[/quote]

ARKADAŞIM KEŞKE BU TİP FORM ACACAGINA KEŞKE BİZE BİR SORSAYDIN BU ADAMLAR KİM MİŞ AMACI NEDİR BİLMİYORUZ BU İNSANLARIN ENKISA ZAMAN DA ÜYELİKLERİ İPTAL EDİLECEKDİR SENİN YAZDIGIN İSİMLERİN HİCBİRİNİ DAHA DOGRUSU SİTEDE HİC RASLAMADIM BU ADAMLAR SİVASLI OLAMAZ ZATEN SELAMLAR[/quote]
[b]

CHAT TE OLSUN OZEL MESAJLARDA OLSUN BİZE BİLDİRİN. BİZDE STE YONETIMINE BILDIRELIM... GEREKENİ YAPALIM[/b]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:57.