![]() |
g.saray-sivas maçının star tv'deki yorumları
akşam maçtan sonra star tv'deki serhat ulueren'in penaltı pozisyonu hakkında hakkı hakkında söyledikleri hiç hoş değildi, eleştirininde bir sınırı vardır bence, eğer eleştiri hakarete kadar gitmişse mutlaka mahkemeye verilmesi gerekir diyorum arkadaşlar. . . ( Serhat ulueren'in star tv'deki yorumu buydu : hakkı yan hakeme kusur bulacağına hatasını eşşek gibi kabul etmeli dedi)
|
Sizde halla onu seyrediyormusunuz yakın zamanda onunda ipi çekilir erman toroğlu zannediyor kendini...
|
serhat ulueren kadar yavşak bir adam varmı acaba
önce kendisine baksın öyle programları izlemeyeceksin bile çünkü insanı tv başında sinir ediyorlar |
[QUOTE=Disi Kartal_58]serhat ulueren kadar yavşak bir adam varmı acaba
önce kendisine baksın öyle programları izlemeyeceksin bile çünkü insanı tv başında sinir ediyorlar[/QUOTE] O TAM BİR NO POST ÇOCUĞU O KELİMESİNDEN SONRA KAPATTIM KAPATMASA TV Yİ KIRACAKTIM ZATEN ÇOK DOLUYDUM DÜN GEÇE TUZ BİBER OLDU ŞEREFSİZ |
Bu ülkede futbolu bilmeyenler yorumcu oluyor birilerini memnun edenler bi yerlere geliyor. serhat ulueren de öyle biri eğer adamın tipine dikkatle bakarsanız nifakcı, hizipci bir tipi var. Arkadaşlar futbolu bilen düzgünce yorumlayan adamları izleyin star daki program başlı başına bir komedya admlar izlenmek için birbirlerine hakaret ediyorlar.
|
bunu unutmayın
omer cavusogluda beyınsız dedı
|
ömer cavusoğlunun cok mu beyni var o programda konusmaktan yoksun tek adam o aziz üstel bile ondan iyi yorum yapıyor ömer cavusoğlu kendi beyinsizin biri
|
[b]Topunun köküne kibriti çalmak Lazım!!![/b]
|
[QUOTE=osmanyoruk58]akşam maçtan sonra star tv'deki serhat ulueren'in penaltı pozisyonu hakkında hakkı hakkında söyledikleri hiç hoş değildi, eleştirininde bir sınırı vardır bence, eğer eleştiri hakarete kadar gitmişse mutlaka mahkemeye verilmesi gerekir diyorum arkadaşlar. . . ( Serhat ulueren'in star tv'deki yorumu buydu : hakkı yan hakeme kusur bulacağına hatasını eşşek gibi kabul etmeli dedi)[/QUOTE]
serhat ulueren kendını ne sanıyor asıl eşek olan kendısı afedersınız ama kendını bir b.k sanıyor galıba bende butun sivaslılara seslenıyorum star tv yi bırdaha izlemeyelım ve izleyen olursa star tv ye mesaj cekelım ve özür dilettırelım... ALLAH belalarını versın bu star tv nin ve serhat uluerenın... |
Serhat Ulueren Gs ajanından başka bi halt değildir.Arkadaş çok dürüst olduğunu iddaa ediyorya siz onun Gazsaray aleyhinde hiç haber yaptığını gördünüzmü?
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:03. |