![]() |
BiR FiKRiM VAR... !!!!
Sevgili Arkadaşlar, Abilerim, Ablalarin Ve Kardeşlerim Benim Bir Fikrim Var.. Bu Yaptirdiğimiz Dev Sivasspor Bayraği Gibi Birde Dev Türk Bayraği Yaptirsak Bu 2 Dev Bayraği Maçlarda Aşsak Sizce Güzel Olmaz Mi?? Bence Böyle Bişey Yapsak Tüm Türkiye Bizden Bahseder.. Hep Türkiye Mizin şu Kötü Günlerinde De Birilerine Karşi Birlik Olduğumuzu Göstermiş Oluruz..
Ben Sadece Fikrimi Söyledim. Gerisi Siz üyelerimize Kalmiş.. |
Bence Mantikli Sivasli Vatanseverdir Zaten Ve Ya Bütün şehitler Için Yazili Bir Bayrak Ve Ya Pankart Yapip Onu Açsalar çok Iyi Olur
|
[QUOTE=Kaptan-58]Sevgili Arkadaşlar, Abilerim, Ablalarin Ve Kardeşlerim Benim Bir Fikrim Var.. Bu Yaptirdiğimiz Dev Sivasspor Bayraği Gibi Birde Dev Türk Bayraği Yaptirsak Bu 2 Dev Bayraği Maçlarda Aşsak Sizce Güzel Olmaz Mi?? Bence Böyle Bişey Yapsak Tüm Türkiye Bizden Bahseder.. Hep Türkiye Mizin şu Kötü Günlerinde De Birilerine Karşi Birlik Olduğumuzu Göstermiş Oluruz..
Ben Sadece Fikrimi Söyledim. Gerisi Siz üyelerimize Kalmiş..[/QUOTE] [b]+++++++++ süper fikir[/b] |
[QUOTE=Kaptan-58]Sevgili Arkadaşlar, Abilerim, Ablalarin Ve Kardeşlerim Benim Bir Fikrim Var.. Bu Yaptirdiğimiz Dev Sivasspor Bayraği Gibi Birde Dev Türk Bayraği Yaptirsak Bu 2 Dev Bayraği Maçlarda Aşsak Sizce Güzel Olmaz Mi?? Bence Böyle Bişey Yapsak Tüm Türkiye Bizden Bahseder.. Hep Türkiye Mizin şu Kötü Günlerinde De Birilerine Karşi Birlik Olduğumuzu Göstermiş Oluruz..
Ben Sadece Fikrimi Söyledim. Gerisi Siz üyelerimize Kalmiş..[/QUOTE] [B]ÇOK GÜZEL OLUR.... BENCE BUNU YAPALIM....[/B] |
çok iyi olur.
|
tabiki süper olur dedigin gibi herkesin bizden bahsetmesinden ziyade ülkemiz adına bişeyler yapmaıs oluruz walla harıka!!!!:D
|
Süper Bir Fikir
Sivasli Gencler Olarak şehirimizin Nasil Bir Sehir Olduğunu Ve Vatansever Olduğumuzu Tüm Düşmanlara Gösterelim Bu Vatana Can Feda Be
|
[b]Çok süper bir fikir...Ama bunun için maddiyata ihtiyaç var...Bir kampanya açabiliriz..[/b]
|
tpraga can verdik
bayraga kan verdik ALLAHA kurban verdik biz bu VATANI karsiliksiz SEVDIK iyi fikir yapilabilir gurbetten saygi ve selamlrla........... |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Çok süper bir fikir...Ama bunun için maddiyata ihtiyaç var...Bir kampanya açabiliriz..[/b][/QUOTE]
EVET ABİ BÜYÜKLERİMİZLE GÖRÜŞÜP Bİ KAMPANYA YAPSAK BENCE HARİKA OLUR.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:19. |