![]() |
Aslani Yiğido Korkusu Sardi
galatasarayın teknik direktörü eric gerets 4 haftadır tek libero oynarken SİVASSPOR karşısında çift libero yaptı(saidou,heinz)ve bizim için sezonun enzor maçlarından biri diye açıklama yaptı.EN GÜÇLÜ DEFANS YİĞİDOLARDA DEDİ.
kaynak:maçkolik.com,galatasaray.com |
inşallah yeneceğiz
YİĞİDOLAR ADIMIZ SİVASSPOR CANIMIZ |
Gs Maçi Için Eski Açikta Toplaniyoruz,,,herkesi Bu Konudaki Topiğe Davet Ediyorum
|
tabi defans bizde olacak hakki sergio mahvediyor ortaligi helal olsun
|
gardaş la erkekse sivasspordan çekinmesin adam hayatında yiğido görecek kolaymı..
|
[QUOTE=alimo58]galatasarayın teknik direktörü eric gerets 4 haftadır tek libero oynarken SİVASSPOR karşısında çift libero yaptı(saidou,heinz)ve bizim için sezonun enzor maçlarından biri diye açıklama yaptı.EN GÜÇLÜ DEFANS YİĞİDOLARDA DEDİ.
kaynak:maçkolik.com,galatasaray.com[/QUOTE] geretz futboldan çok iii anlayan bir isim sivassporu defalarca izlediğin eminim sivasporun nekdar güçlü bir takım oldunu iii biliyordur inşallah öncelikle güzel mac olur daha sonrada puanla ayrılırız inşallah ama heinz oynamaya bılır kardes... |
Doğrudur
AMA BEN Mehmet YILDIZI' istiyorum bu maçta arkadaşlar!
|
[QUOTE=agca58]gardaş la erkekse sivasspordan çekinmesin adam hayatında yiğido görecek kolaymı..[/QUOTE]
HAKLISIN GARDAS, HER BELCIKALIYA NASIP OLMAZ!!! |
Beyler Bu Maçi Alirsak Bütün Dikkatleri üzerimize çekeriz
Ne Yapip Ne Edip Bu Maçi Almaliyiz Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivas |
terbiyesiz
Sen nasil konusuyorsun kardesim?
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:37. |