![]() |
Sivasspor Antrenörü Engin Fırat 3 mac cezali...
Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu bu akşam gerçekleştirdiği toplantıda, 21 Ağustos'taki Vestel Manisaspor-Gaziantepspor maçında rakibe yönelik eylemi nedeniyle Michal Maduna'ya 3 maç ceza verirken, rakip takım oyuncusu Ekrem Dağ'a da rakibine karşı aynı eylemde bulunmaktan 3 maç müsabakalardan men cezası uyguladı. Vestel Manisaspor Kulübü de bu maçta taraftarının kötü ve çirkin tezahüratı ile saha olayları nedeniyle 7 bin 500 YTL para cezası aldı.
Bu arada, taraftarlarının kötü ve çirkin tezahüratları nedeniyle Çaykur Rizespor Kulübü'ne 10 bin YTL, Beşiktaş Kulübü'ne Gençlerbirliği maçından dolayı 7 bin 500 YTL, Fenerbahçe ve Kayseri Erciyesspor kulüplerine 2 bin 500 YTL, seyircisinin neden olduğu saha olayları ve talimat hükümlerine aykırı eylemleri nedeniyle de Galatasaray Kulübü'ne 10 bin YTL para cezası verildi. PFDK'nın verdiği öteki cezalar şöyle: 1 maç seyircisiz oynama: Eyüpspor 3 maç müsabakalardan men: Engin Fırat (Sivasspor Antrenörü) 2 maç müsabakalardan men: İsmet Savcılıoğlu (Diyarbakırspor Kaleci Antrenörü), Bahattin Güneş (Ankaraspor Antrenörü) 2500 YTL: Anadolu Üsküdar 1908 1500 YTL: Fatih Karagümrük 1000 YTL: Pendikspor |
engin firat sucu neymiş?? ne yapmısta 3 mac ceza almıs yani???
|
engin fırat neyapmışta 3 maç ceza vermişler onu anlamadım
|
Hayret bisey !!!
Engin hocayi Almanyada Hannover kampinda tanidim.
Kendisi cok degerli, tecrübeli ve efendi bir hoca. Takimimiza büyük bir katkisi vardir. Bu verilen cezaya bende sasiyorum, hayret dogrusu. Cünkü Engin hocanin ceza alacak bisey yapacagina dogrusu inanmiyorum. |
[QUOTE=mesocan]Höbelek Federasyon kimbilir ne biliyo yine...[/QUOTE]
[b]onların ne bildiğini bir allah bilir... mantılarını anlamaksa zaten imkansız!!! bakalım arkasından ne çıkacak??? maç esnasında tribune falan baktı gibi salak saçma bir sebep sürerler ortaya!!![/b] |
[QUOTE=mesocan]kastım aynen buydu günay'cım... alıştık artık salak sapık nedenlere... birilerine kesilemeyen fatura bize mi kesiliyo diye düşünüyo insan...[/QUOTE]
[b]galiba oyle... maaşların ödenmesi gerek ama diğer klüplerdee bir diyemedikleri(!) için vurun abalıya misali!!! nereye kadar merak ediyorum???[/b] |
Pardon Konu Ne Neden Niçin Ceza Verilmiş...tff Ne Zaman Kafayi Değiştirecek Hala Bizleri Yolmaktantan Vazgeçmemişya Helal Olsun..
|
Federesyon Klüplaerin Ilerlemesine Köstek Oluyor Gibi Davraniyor Pes Doğrusu Cezanin Sebebini öğrensek Ne Olur Kilifina Uydurmaşlardir Mutlaka
|
Hala anlamadınızmı ?
Lütfen sezon başı naklen yayın gürültülerini havuzdan pay dagılımı konusunu verilen cezayıda niçin verdiklerini çözersiniz Maksadı belli bu cezanın kendini süper ligden büyük görenlerin engellenmemesi için Bizim yardımcı hocamız herhalde bunların tavuguna kış demiştir buda federasyonun zoruna gitti onlarda cart diye ceza kesti Ama yinede bizi bu yalakalar durduramayacak her koşulda takımımıza tam destek verelim |
hocamızın günahı neymıs ya valla bılgılendırırsenız sevınırım...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:44. |