![]() |
Gs Ve Bjk Yi Sivaslilar Kurtardi
Süper Ligde Bu Hafta Oynanan 2 Maçta Büyük Kulüpleri Sivaslilar Kurtardi..
Gs 2-1 Mağlupken Son Dakikada Hasan Kabze Nin Golüyle 1 Puani Kurtaran Galatasaraydan Sonra Fün Akşamda Bjk 1 - 0 Yenilirken Gene Son Dakikada Ibrahim Toraman Sahneye çikti.. Yani Bu Hafta Gs Ve Bjk Paunlarini Sivaslilar Sayesinde Aldi :) |
[B]kaptan biz boşuna demiyoruz...[COLOR=DarkRed]''SİVASLI OLSUN ÇERDEN ÇÖPTEN OLSUN'' [/COLOR] diye dimi ama....[/B]
|
[QUOTE=gakgo58][B]kaptan biz boşuna demiyoruz...[COLOR=DarkRed]''SİVASLI OLSUN ÇERDEN ÇÖPTEN OLSUN'' [/COLOR] diye dimi ama....[/B][/QUOTE]
HAKLISIN HAKKI ABİ SİVASLI OLSUN ÇERDEN ÇÖPTEN OLSUN...... |
Sivasimizin Liğde En Iyi şekilde Temsil Eden Tüm Sivasli Futbolculari Tebrik Ediyor Onlara En Kisa Zamanda Gerçek Yuvalarina Dönmelerini Diliyorum Sizler Futbolcu Sivas Da Süper Liğde Olduguna Göre Sizin Yeriniz Kendi öz Takiminizdir
Bu Haftaki Gölleri Harikaydi Ileride Sivas Adina Da Atarlar Tabi Büyük Sivas Formasiyla |
sivas ın ve sivaslının farkı bu sivasspor lu yıgıdolar bizi kurtardı buyuklerdekılerde takımlarını sadık ve calıskanız :D
|
i.toraman,h.kabze (vatan 58, mesken 34)
helal olsun sivasımızı iyi şekilde temsil edenlere...
|
helal olsun hepsine...sivaslıyda bu yakışır
|
[QUOTE=gakgo58][B]kaptan biz boşuna demiyoruz...[COLOR=DarkRed]''SİVASLI OLSUN ÇERDEN ÇÖPTEN OLSUN'' [/COLOR] diye dimi ama....[/B][/QUOTE]
EWT ABI; SIVASLI OLSUN, CERDEN COPDEN OLSUN |
[b]Yiğitlerim yediğiniz ekmekler size helal olsun...SİVASLI OLSUN HARBİDEN ÇERDEN ÇÖPTEN OLSUN...[/b] |
kaptan süper sivaslısın
inan dün düğün dolayısıyla ankaradaydım ve gazetede maçlara bi baktım sivas ve sivaslılar bu haftaya damgasını vurmuş dedim büyük bir onur yaşadım, kuzenlerlede sohbetini yaptık, helal olsun kaptan candan sivaslısın benim gibi.,
bravo hassiyetine, teşekkürler gardaş |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:55. |