![]() |
rıza çalımbay gidiyor gibi
rıza çalımbay fener yenilgisi ile kendi ipini çekti gibi görünüyor.
maçı izlemedim ama üç hafta üst üste yenilen bir takımda hoca barındırmazlar gibi. hemşehrimiz rıza çalımbay hocaya yazık olacak. işallah takımda kalır ama gayretli olmazsı lazım.bu tür yenilgiler bjk gibi takımlarda hoş değil. |
[FONT=Comic Sans MS]Rıza Hocayı herzaman destekleyen bir taraftarım ancak,bazı yerlerde hatalar var...Üç maç üst üste yenilgi taraftarı ve yönetimi çileden çıkarmaya yetmiştir.
Ben Rıza hocaya sonuna kadar güvendiğimi halende söylüyorum.Hocamızda gördüğüm tek noksan yön kaç maçtır halen belirli bir sistemi yok.Ben her maça giden bir insan olarak ben bile halen hangi sistem bizim için daha iyi çözemiyorum yeri geldiğinde.Dünkü fenerbahçe maçı tam bir kabustu benim.Ama şunu söyledemeden asla geçemicem herşey futbolcuda bitiyor ve ''RUH'' hissi 3 haftadır bizim futbolculara uğramadı... 1-Kleberson 2-İbrahim Toraman 3-Koray Avcı ( fener maçı hariç) Son 3 maçtır bu adamlar hariç ben sahada futbolcu göremiyorum...[/FONT] |
[QUOTE=disikartaL_mrv][FONT=Comic Sans MS]Rıza Hocayı herzaman destekleyen bir taraftarım ancak,bazı yerlerde hatalar var...Üç maç üst üste yenilgi taraftarı ve yönetimi çileden çıkarmaya yetmiştir.
Ben Rıza hocaya sonuna kadar güvendiğimi halende söylüyorum.Hocamızda gördüğüm tek noksan yön kaç maçtır halen belirli bir sistemi yok.Ben her maça giden bir insan olarak ben bile halen hangi sistem bizim için daha iyi çözemiyorum yeri geldiğinde.Dünkü fenerbahçe maçı tam bir kabustu benim.Ama şunu söyledemeden asla geçemicem herşey futbolcuda bitiyor ve ''RUH'' hissi 3 haftadır bizim futbolculara uğramadı... 1-Kleberson 2-İbrahim Toraman 3-Koray Avcı ( fener maçı hariç) Son 3 maçtır bu adamlar hariç ben sahada futbolcu göremiyorum...[/FONT][/QUOTE] sana sonuna kadar katılıyorum arkadaşım |
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
[QUOTE=disikartaL_mrv][FONT=Comic Sans MS]Rıza Hocayı herzaman destekleyen bir taraftarım ancak,bazı yerlerde hatalar var...Üç maç üst üste yenilgi taraftarı ve yönetimi çileden çıkarmaya yetmiştir.
Ben Rıza hocaya sonuna kadar güvendiğimi halende söylüyorum.Hocamızda gördüğüm tek noksan yön kaç maçtır halen belirli bir sistemi yok.Ben her maça giden bir insan olarak ben bile halen hangi sistem bizim için daha iyi çözemiyorum yeri geldiğinde.Dünkü fenerbahçe maçı tam bir kabustu benim.Ama şunu söyledemeden asla geçemicem herşey futbolcuda bitiyor ve ''RUH'' hissi 3 haftadır bizim futbolculara uğramadı... 1-Kleberson 2-İbrahim Toraman 3-Koray Avcı ( fener maçı hariç) Son 3 maçtır bu adamlar hariç ben sahada futbolcu göremiyorum...[/FONT][/QUOTE]sivasli ben kardes takimmiz olan bjk ye basrarilar dilerim |
[QUOTE=extrasivas]sivasli ben kardes takimmiz olan bjk ye basrarilar dilerim[/QUOTE]
Saolasın teşekkürler... |
..
rıza hocanın gerçektende son şansları hayırlısı olsun onu sivastada görmek isteriz ilerde
|
Ben Rıza hocaya sonuna kadar güvendiğimi halende söylüyorum.Hocamızda gördüğüm tek noksan yön kaç maçtır halen belirli bir sistemi yok.Ben her maça giden bir insan olarak ben bile halen hangi sistem bizim için daha iyi çözemiyorum yeri geldiğinde.Dünkü fenerbahçe maçı tam bir kabustu benim.Ama şunu söyledemeden asla geçemicem herşey futbolcuda bitiyor ve ''RUH'' hissi 3 haftadır bizim futbolculara uğramadı... 1-Kleberson 2-İbrahim Toraman 3-Koray Avcı ( fener maçı hariç) Son 3 maçtır bu adamlar hariç ben sahada futbolcu göremiyorum...[/FONT][/QUOTE] sana bütün kalbimle katılıyorum ama bence rıza hocanın arkasında durulmak zorunda... |
Bu taraftar herzaman Rıza hocanın arkasında olacaktır kimsenin şüphesi olmasın.O gerçekten Beşiktaş'ın evladıdır.Kendini bilmez birkaç futbolcunun yaptığının faturasını Rıza hocaya kesilmesine kimse müsade etmez.
|
[QUOTE=disikartaL_mrv]Bu taraftar herzaman Rıza hocanın arkasında olacaktır kimsenin şüphesi olmasın.O gerçekten Beşiktaş'ın evladıdır.Kendini bilmez birkaç futbolcunun yaptığının faturasını Rıza hocaya kesilmesine kimse müsade etmez.[/QUOTE]
[b]işte gercek beşiktaslı helal olsun sana merve bizlerde rıza hocanın artkasındayız inşallah ankara macı onun için dönüm macı olur...[/b] |
Riza Calimbay' in dunki Hurriyet gazetesine yaptigi konusmasinda: “ben futbol yasamimda bir cok darbelerle karsilastim. Asla pes etmiyecegim. Ankaraspor, Malmo ve Samsunspor maclarini almak zorundayiz. Eger ortam kotu giderse uzerime duseni yaparim. bunlar olagan seyler” dedi.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:26. |