![]() |
BESIKTAS HAYRETTIN´i ALMAK ISTIYOR.!
[img]http://www.sivasspor.com/images/futbolcu/hayrettinyerlikaya.jpg[/img]
Çalımbay'ın listesinde Beşiktaş'ın hocası, alınmasını istediği oyuncuları belirledi. Kartal, Sivas'ın sol kanat oyuncusu Hayrettin'i yakın takibe aldı Ramazan-Bora takası ile Özgür, Ersen ve S.Kaloğlu da gündemde. Beşiktaş devre arası için transfer hazırlıklarını sürdürüyor. İyi bir yabancı libero almayı ve Koray'ı orta sahaya çekmeyi planlayan siyah-beyazların, Sivaslı sol kanat oyuncusu Hayrettin'i de yakın takibe aldığı öğrenildi. F.Bahçe'nin de bu futbolcuyla ilgilendiği, bu nedenle devre arasında Hayrettin'in işinin bitirilmeye çalışılacağı ifade edildi. ALTERNATİFLER ÇOK Öte yandan sezon başında kiralanmasına karar verilen ancak takımda kalan kaleci Ramazan ile Malatya'nın file bekçisi Bora'nın takasının da düşünüldüğü iddia edildi. Beşiktaş'ın listesinde Trabzonlu Özgür, Ankarasporlu Ersen Martin ve Vestel Manisalı Sinan Kaloğlu'nun geri dönmesi gibi alternatif düşüncelerin de olduğu belirtildi. |
[B]HAYRETTİN GİDERSE KENDİNİ HARCAR...BİRAZ DAHA KALSIN BİZDE...[/B]
|
HAKLISIN KENDİNE YAZIK EDER
|
büyük takımlar futbolcular için bir rüya vede para.
hiç eski takımlarını hatırlamazlar hemen eşyalarını toplayıp giderler. haksızda değilller hani. adamlar şimdi sivastan aldığının 10 katı 20 katı parayı teklif ederse aklı şaşırır futbolcunun,ben neymişim der hemen gider. |
Hayrettin kalmali!
Bu sezon Hayrettin Sivasspor da kalmali.
Yönetimde ins. ayni düsüncededir.Gerci her futbolcu ist. takimlarinda oynamak ister ama sezon bitmesi lazim diye düsünüyorum... |
Eger Hayrettinin gitme gibi bir düsüncesi varsa.....................
hic bir Kuvvet beni SIVASIMDAN ayiramaz diye bir demecini Hatirlatmak Istiyorum!! |
EN SEVDIGİM OYUNCULARDAN BIR TANESİ HAYRETTIN .BENCE BEŞIKTAŞA GITMESI HENUZ DEYIL.ORASI KURTLAR SOFRASI.KENDISINI HARCARLAR YAZIK OLUR. TABIKI KENDISI BILIR.
|
HAYRETTİN EN AZINDAN SEZON SONUNA KADAR SİVASTA KALMALI..UMARIM YÖNETİM ELİNDEN KAÇIRMAZ!!!
|
haklisiniz onur abi biraz daha kalsa
|
yorum
Hayrettin besiktasa giderse yedek kalır ama sivasta kalırsa daha basarılı olur..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:13. |