![]() |
Levent Eriş de istifa etti
[img]http://www.gencturkhaber.com/images/167048.jpg[/img]
. Turkcell Süper Ligi takımlarından Vestel Manisaspor'da Teknik Direktör Levent Eriş, istifa ettiğini açıkladı. Vestel Manisaspor'da daha önce alınan mağlubiyetler ve takımın kendi evinde Kayseri Erciyesspor'a mağlup olmasının ardından, Teknik Direktör Levent Eriş, bu akşam istifa ettiğini açıkladı. Eriş'in istifasını yönetime sunduğu ve konuyla ilgili olarak yarın sabah saat 10.00'da Tarık Almış Spor Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyeceği bildirildi. |
Yeni teknik direktorleri buyuk olasilikla ERSUN YANAL !!!!
|
bu senede bu mu moda?
Bir anlam veremiyorum bu duruma, daha ligin başı sayılır.Sanırım teknik direktörler birbirlerinden etkileniyor, biri istifa ederse diğeride aynısını yapıyor.
|
çok geç kalınmış bir karar taaa ikinci ligde iken istifa veya kovulması gerekirdi.
çok hoş olmuş :o) |
[b]istanbulda oynadığımız manisa maçından sonra stadyum çıkışı manisaspor'un futbolcularını taşıyan otobüs bizim otobüsün yanından geçti levent erişin yüzünde öle bir panik vardı ki o istifa etmesinde benim istifa ediyim..:)[/b]
|
daha beter olsunnlarr
|
bbaşarısızlığın sonu budur.
|
Vah vah!!!
Cok üzüldüm dogrusu, Manisayi dis agrisi kadar severdim ya.Cokta basarililardi!
|
geçmiş olsun... neyse parayla başarı gelmiyormuş demek :D
|
uzuldum
sahsen uzuldum cunkı bu takımı buraya getıren
levent hocadır bence basarılılardı cunkı daha super lıge bızım gbı yenı cıktılar ama onların arkasında buyuk sivas v traftarı yok her zaman yerlı antrenorlerden yanaydım ama bızımkılerın ogrenıce cok seyler hadııı hayırlısı söz MECLISTEN dısarı !!! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:20. |