![]() |
FENER SON DAKİKADA
BEYLER FENERBAHÇE 90+2 DE ALEXİN GOLÜYLE GAZİANTEPİ 1-0 YENDİ
|
[QUOTE=bbptek58]BEYLER FENERBAHÇE 90+2 DE ALEXİN GOLÜYLE GAZİANTEPİ 1-0 YENDİ[/QUOTE]
[COLOR=BLUE]DÜŞE KALKA YENDİLER...[/COLOR] |
MAÇ BERABERE BİTSE ARAMIZDAKİ PUAN FARKI 3'E İNCEKTİ
|
Olmayan Penaltiyla kurtardilar maci
|
[b]Yine FENERASYON yine Penaltı...Bu devran böyle gelmiş böyle devam eder...Ve bunun önüne ne Fedarasyon nede Tahkim geçebilir...AZİZ yıldırım herşeyin önünde...
EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ...[/b] |
KARDEŞİM BU ÜLKEDE CİDDEN EMEGE SAYGI DENEN BİŞEY YOK KİM NE DERSE DESİN BU LİG İSTANBUL LİGİ VE ANADOLU KULÜPLERİNİN SÖMÜRÜLDÜGÜ Bİ BATAKLIK OLMUŞTUR HER ŞEY ORTADA
|
[QUOTE=dj_sado_88]KARDEŞİM BU ÜLKEDE CİDDEN EMEGE SAYGI DENEN BİŞEY YOK KİM NE DERSE DESİN BU LİG İSTANBUL LİGİ VE ANADOLU KULÜPLERİNİN SÖMÜRÜLDÜGÜ Bİ BATAKLIK OLMUŞTUR HER ŞEY ORTADA[/QUOTE]
[b]Böyle gelmiş böyle gidecek korkaraım vallah Yokmu çaresi dostlar ve sübhanallah... Bu devran nasıl değişecek ben anlamıyorum...Anadolu takımlarıda birgün şampiyon olabileceklermi acaba...???[/b] |
ayıptır yaa olmaz bu kadar ne biçim futbol bu o kadar kaliteli futbolcuları olmalarına rağmen genede başka şeyler karıştıyolar haftaya işallah dur diyecez bunlara
|
bence G-Antep in Hakki Gasp edildi maci izleyen kisiler allah askina Fenerin Penaltisi sizce haklimi?
gecen 2 mac öncesi an EL ka simdi Alex bunlardan futbolcu degil Artist olur!!! G-Antepin puanini adeta gasp ettiler !!!!! |
HAKSIZLIK
Haksızlık etmeyelim. Maçı baştan sona canlı izledim. F.Bahçe her ne kadar rakibimizde olsa, adamlar canavar gibi futbol oynadılar. Maç aslında haklarıydı ama penaltı, peanltı gibi değildi. Onlara dersi yiğidolar verir merak etmeyin. Ama o kadar da acımasız eleştirmeyin.
Anadolu'dan bu saatten sonra şampiyon çıkmaz. Çıksa çıksa SİVASSPOR çıkar... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:26. |