![]() |
ben servet baktım bizim ordan kimse açmamış ben açim dedim...
memlekete yakın olduğundan bizm okulda ki sivaslı sayısı cumhuriyetle çekişir o kadar var yani... neyse buraya yazında tanışmış olurus |
helal olsun sivasspor aşkı sınır tanımaz....anti kayseri..ve sarı kırmızı
|
O antiKayseri falan laflarını bırakın. Onlar da bizim kardeşimiz. Bak Rize- Sebat her sene nasıl dayanışma gösteriyor. Biz Kayseri'!ye Kayseri bize muhtaç. Ben Erciye Ünv. Sosyal Bilimler Ens. 'deyim. Talas Yurdu D Blok 109 no'lu odadıym. Beni buradan bulabilirsiniz. MSN : [email]leblebi82@mynet.com[/email] ayrıca web: tarihci.mekani.com
|
[quote=leblebi82]O antiKayseri falan laflarını bırakın. Onlar da bizim kardeşimiz. Bak Rize- Sebat her sene nasıl dayanışma gösteriyor. Biz Kayseri'!ye Kayseri bize muhtaç. Ben Erciye Ünv. Sosyal Bilimler Ens. 'deyim. Talas Yurdu D Blok 109 no'lu odadıym. Beni buradan bulabilirsiniz. MSN : [email]leblebi82@mynet.com[/email] ayrıca web: tarihci.mekani.com[/quote]
[size=4][b][i]Bravo kardeşim....[/i][/b][/size] |
arkadas biz kimseye muhtac değilizi....onlar yaptıklarını unutamayız..renklerinde zaten iş...biz sivaslıyız
|
dedigim gibi, bizim ALLAH tanbaska dostumuz yok, tabi istisnalar haric....
ben tum kayserilere birsey dedigim yok, aralarinda iyi olanlarda var, ama akincilar kardesimin de dedigi gibi, YAPTIKLARI YANLARINA KAR KALMAMALI, ve inan dunyada tek bir sivasli dahi kaldikca bunun hesabini elbet birgun soracagiz...... vesselam not: tabi hersey zamanla olucak, onlara verecegimiz en iyi cevap onlardan daha fazla calisip SIVASI kalkindirmakla olucaktir, inanin bu onlarin yuzude bir TOKAT gibi tesir edecektir... |
[quote=aristid_58]ben servet baktım bizim ordan kimse açmamış ben açim dedim...
memlekete yakın olduğundan bizm okulda ki sivaslı sayısı cumhuriyetle çekişir o kadar var yani... neyse buraya yazında tanışmış olurus[/quote][size=7][/size] NE DİYON O KADAR VAR Mı? |
O KÖTÜ OLAYLAR GEÇMİŞTE KALDI HESAP SOLRULMASI GEREKİR Mİ BELKİ SORULAMLI AMA BENİM KANIM KAYSERİYE ISINMIYOR NEDEN SE
|
[quote=ultraSivas_58]O KÖTÜ OLAYLAR GEÇMİŞTE KALDI HESAP SOLRULMASI GEREKİR Mİ BELKİ SORULAMLI AMA BENİM KANIM KAYSERİYE ISINMIYOR NEDEN SE[/quote]
+1967 onurcum al benden de o kadar... ____________________________________________ [b][color=indigo]BULT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:48. |