![]() |
[b][size=6]ONLAR BABALARIMIZ
Çatlamış nasırlı ellerin sahipleridir onlar! Her çatlakta bir emek, Her emekte bir rızık, Her rızıkta bereket vardır... Aklaşmış saçların sahipleridir onlar! Her telde bir dert, Her dertte bir sabır, Her sabırda huzur vardır... Kırışmış yüzlerin sahipleridir onlar! Her kırışıkta bir ömür, Her ömürde bir yaşam, Her yaşamda bir can vardır... Kartal bakışların sahipleridir onlar! Her bakışta bir özlem, Her özlemde bir aşk, Her aşkta bir ders vardır... Damla damla kanayan kalplerin sahipleridir onlar! Her damlada bir ihanet, Her ihanette bir öfke, Her öfkede bir kıvılcım vardır... Gönül alfabesinin sahipleridir onlar! Her harfte bir sır, Her sırda bir sevgi, Her sevgide bir miras vardır... Babalar gününüz kutlu olsun[/size][/b] [b]Sevgili babacığım.. sensiz geçen bu 18. babalar günü...sensiz geçen 18 koca yıl... her sene katlanarak artıyor sana olan özlemim...senin de babalar günün kutlu olsun sevgili babacığım...rahat uyu..mekanın cennet olsun....seni canından cok seven oğlun ..hakkı[/b] |
Bende, buradan tüm Babaların ve baba adaylarının Babalar Gününü kutluyorum.
|
bende tüm babaların babalar gününü kutlarım...burdan canım babamında ellerinden operim
|
[b][size=6][color=red]BENDE TÜM BABALARIN BABALAR GÜNÜNÜ KUTLAR ŞU AN SICAK ÇERMİKTE OLAN BABAMIN ELLERİNDEN ÖPERİM ... :D [/color][/size][/b]
|
[b][size=7][color=red]Benim Babam [/color][/size]
[color=blue]Bu adam benim babam Sekiz köse kasketiyle Omuzunda sekosuyla hey! Cebinde yok parasi Bafradir cigarasi Yüreyindedir yarasi Alti cocuk büyütmüs Bir isci maasiyla Bu adam benim babam hey! Aglama benim babam Aglama nacar babam Kara gün gecer babam hey! Bir kapiyi kapayan Gene acar babam Aglama benim babam hey! Aglama mazlum babam Aglama nacar babam Kara gün gecer babam hey! Bir kapiyi kapayan Gene acar babam Allah büyük babam hey! Bu adam benim babam Derdi daglardan büyük Caresiz beli bükük hey! Bir gün olsun gülmemis Rahat nedir bilmemis Gözyasino silmemis Bir lokma ekmek icin Kimseye egilmemis Bu adam benim babam hey! Benim babam mert adamdi Mangal gibi yüregi Yufka gibi kalbi vardi Hayatim boyunca o'na özendim Fedakardi Bir dikili agaci olmadi belki Ama kendisi Onuruyla yasayan koskoca bir cinardi üstümdeki kol kanat Sirtimi yasladiyim dag gibiydi Ben babamin ogluyum Tepeden tirnaya Anadolu'yum[/color][/b] |
[size=7][b][i]Burdan tüm babaların Babalar gününü canı gönülden kutluyorum...Aslında sadece bu günlerde anmamak lazım baba ve annelerimizi...Onlara herzaman saygıda ve sevgide kusur etmemek lazım...
Sitemiz vasıtasıyla bende sevgili babamın ellerinden öpüyorum...İyiki varsınız...[/i][/b][/size] |
babami bulsamda babalar gününü kutlasam allah bilir simdi nerdedir
|
[size=5][b][i]Bulut yok havada içimde bulut
Yalnızım umutsuz, Babalar günü. Uçuyor yine de kırılgan umut Yalnızım ve mutsuz, Babalar günü Saldım ki efkarı sis duman, duman Hasretler içimde yandım ki aman. Bu “Babalar günü” nedir?anlamam Suçluyum ki suçsuz, Babalar günü. Sevdayı hasreti gömdüm içime Yüzümden bellidir yeisim yine İçimde kahırlar katlandı bine Mızraklarım uçsuz, Babalar günü. Çalmadı zilleri huzur evimin Sevinin babalar bu gün sevinin Ezildim altında hasret devinin Yüreğim ki kuşsuz, Babalar günü. Yazarken ağladım mısralarımı Kaybettim hasrette ömür varımı Özlüyor bir yanım öbür yarımı Piyanolar tuşsuz , Babalar günü. [/i][/b][/size] |
tüm babaların babalar gününü kutlarım onlar bizim her seyimiz
KOYULHİSARLI |
Sevgili Sinan senin Yorumu buraya tasidim ..
[quote=sinan58_34]TUM BABALARIN BABALAR GUNUNU KUTLARIM TUM BABALARA SEVGI VE SAYGILARLA NICEDAHA YENI SAGLIKLI VE SIHHAT LI GUNLERE[/b][/quote] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:01. |