SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   TRANSFER DÜĞÜMÜ ÇÖZÜLMEDİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5750)

SivasSpor.Com 27.01.2006 19:16

TRANSFER DÜĞÜMÜ ÇÖZÜLMEDİ

Sivasspor’da yapılacak olan yabancı futbolcu transferindeki belirsizlik devam ediyor. Şuana kadar yapılan görüşmelerden olumlu sonuç çıkmadı. Futbolcu arayışı sürüyor.
Şuana kadar kadrosuna beş futbolcuyu katan Sivasspor transferde hedefine hala ulaşamadı.

Daha önce Sivasspor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamalara göre ‘Transferde hedef’ kampa kadar transferi noktalamaktı. Ancak Sivasspor Yönetimi bu hedefini gerçekleştiremedi.

Bununla birlikte Lig maçlarının başlamasına rağmen hala futbolcu transferi noktalanmadı. Transferi kadrosuna katacağı bir yabancı futbolcu ile tamamlayacak olan Sivasspor Yönetimi hala aradığı futbolcuyu bulamadı.

Kadrosuna katmak için görüştüğü futbolculardan ise sonuç alamadı. Sivasspor Yönetimi görüştüğü futbolcular ile sonuç alamazken yeniden yabancı futbolcu arayışına başladı.

Yönetim Kurulu’nun Mısır’da arayış içinde olan İdari Menajar Bülent Uygun’un raporunu beklediği öğrenildi.
Hakikat Gazetesi

twity_58 27.01.2006 20:07

[B]en kısa zamanda netlesmesını ve artık yenı takımımızın uyumunu sergılesını istıyoruzz.. yonetım naapsın bi kere karar vermek için cok dusunmeleri lazım haklılar..[/B]

erhan5834 27.01.2006 21:59

[QUOTE=SivasSpor.Com]Sivasspor’da yapılacak olan yabancı futbolcu transferindeki belirsizlik devam ediyor. Şuana kadar yapılan görüşmelerden olumlu sonuç çıkmadı. Futbolcu arayışı sürüyor.
Şuana kadar kadrosuna beş futbolcuyu katan Sivasspor transferde hedefine hala ulaşamadı.

Daha önce Sivasspor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamalara göre ‘Transferde hedef’ kampa kadar transferi noktalamaktı. Ancak Sivasspor Yönetimi bu hedefini gerçekleştiremedi.

Bununla birlikte Lig maçlarının başlamasına rağmen hala futbolcu transferi noktalanmadı. Transferi kadrosuna katacağı bir yabancı futbolcu ile tamamlayacak olan Sivasspor Yönetimi hala aradığı futbolcuyu bulamadı.

Kadrosuna katmak için görüştüğü futbolculardan ise sonuç alamadı. Sivasspor Yönetimi görüştüğü futbolcular ile sonuç alamazken yeniden yabancı futbolcu arayışına başladı.

Yönetim Kurulu’nun Mısır’da arayış içinde olan İdari Menajar Bülent Uygun’un raporunu beklediği öğrenildi.
Hakikat Gazetesi[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]baya bi karmaşa yaşanıyo gelenler gidenler ama en kısa zamanda umarım herşey yoluna girer ama benim tahminim ikinci yarıda olan transferlerle düşmemeye oynayacağız gibi bi izlenim çıktı ortaya...[/FONT][/CENTER][/I][/B]

Berkem 58 27.01.2006 22:04

Bülent UYGUN' dan güzel haberler bekliyoruz

yerliturkuaz 28.01.2006 09:31

verilen su arada keske transfer yapilabilseydi. takimada uyum saglamis olurlardi hayirlisi olsun ne diyelim

sinan58_34 28.01.2006 10:16

[B][I]ARTIK COZULSUN SU TRANSFER OLAYI BENCE COK GEC KALDIK EN DOGRU KARARI ALALIM DIYE BEKLEDIK AMA FAZLA BEKLEDIK EN KISA ZAMANDA COZULMESINI BEKLIYORUZ[/I][/B]

aciyurt 28.01.2006 12:20

Daha golcü Sivasspor

Sivasspor cezası nedeniyle İstanbul'da oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Futbolcularıyla toplantı yapan teknik patron Lorant, son beş maçta galibiyet alamadıklarına dikkat çekerek, "Artık kazanmak zorundayız. Herkesten hücuma daha çok katkı vermesini istiyorum" dedi. Öte yandan menajer Bülent Uygun, sakatlanan Kalla'nın tedavisi için Mısır'a gitti

gercek58li 28.01.2006 13:07

[COLOR="Red"]TRANSFER SÜRESININ BITMESINE IKI GÜN KALMIS
BUNDAN SONRADA DAHA BIRSEY OLACAGINA PEK INANAMIYORUM!!![/COLOR]

serhankaburcuk 28.01.2006 16:31

[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Hayırlısı olsun ya...Elimizdeki futbolcularlada idare ederiz...Daha iki gün var gün doğmadan neler doğar bilinmez...[/COLOR][/FONT][/B][/I]

MERİÇ 28.01.2006 17:00

[B][COLOR="Black"]Polonyalı futbolcu nooldu hani imzaya geliyodu...

BülenUygun inşallah iyi bir transfer yapar...[/COLOR][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:04.