![]() |
evet gerçektende Sivasspor için herşeyinden feragat etmiş bir isim SerHaT ReiS.Çünkü onun Sivasa ve sivassporluya yaptıkları (sivasspor maçı için ta erzincan-tercandan gelecek) tartışılmaz ve o uzun bie askerlik döneminin ardından yine TriBüNdE olacak ve ben bir kardeşi olarak kendisine BaşarılaR Diliyorum.
|
REİS GELİYORSA SAĞ KOLU OLAN BEN YANİ ONUR DA TRİBÜNLERDE Kİ YERİMİ ALIYORUM.SERHAT REİS VE BEN SÜPER İKİLİ OLURUZ.
|
Serhat reis kim ki.! Bana kim oldugunu acıklar mısınız lütfen...
Hayırlı aksamlar... |
[color=darkred][i][b]SERHAT ABİ TRİBUNUNE HOŞ GELDİN.İNŞALLAH OKULDAN FIRSAT BULURSAK YANINA VE SİVASA GELECEĞİZ...BAŞARILAR..[/b][/i][/color]
|
[size=4][b][i]Eyvallah kardeslerim insallah hersey daha güzel olacak sizleri seviyorum yarın statdaki yerimizi alıyoruz ve takımımızı daha iyi bir sekilde destekliyoruz...ARTIK HİÇBİRŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK HERŞEY DAHA İYİ OLACAK...[/i][/b][/size]
|
bahsettiginiz kisiyi bizede tanitirsaniz memnun oluruz
|
[quote=kadir20]bahsettiginiz kisiyi bizede tanitirsaniz memnun oluruz[/quote]
[size=4][b][i]Kadir kardes arkadaslar benden bahsediyorlar.Askerlik görevi sebebiyle tribünlerden belli bir süre uzaktım.Şimdi askerlik bitti artık tribündeyim ve maraton tribününe geçecegim..[/i][/b][/size] |
[quote=serhankaburcuk][size=4][b][i]Eyvallah kardeslerim insallah hersey daha güzel olacak sizleri seviyorum yarın statdaki yerimizi alıyoruz ve takımımızı daha iyi bir sekilde destekliyoruz...ARTIK HİÇBİRŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK HERŞEY DAHA İYİ OLACAK...[/i][/b][/size][/quote]
[color=darkred][i][b]İNŞALLAH BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE SİVASSPORUMUZU ELİMİZDEN GELDİĞİNDEN DAHA FAZLA DESTEKLEYEREK GUNLERİMİZ GEÇER.SERHAT ABİ ESKİŞEHİRDE Bİ GARDAŞIN OLDUĞUNU UNUTMA....[/b][/i][/color] |
[quote=VICTORY][quote=serhankaburcuk][size=4][b][i]Eyvallah kardeslerim insallah hersey daha güzel olacak sizleri seviyorum yarın statdaki yerimizi alıyoruz ve takımımızı daha iyi bir sekilde destekliyoruz...ARTIK HİÇBİRŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK HERŞEY DAHA İYİ OLACAK...[/i][/b][/size][/quote]
[color=darkred][i][b]İNŞALLAH BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE SİVASSPORUMUZU ELİMİZDEN GELDİĞİNDEN DAHA FAZLA DESTEKLEYEREK GUNLERİMİZ GEÇER.SERHAT ABİ ESKİŞEHİRDE Bİ GARDAŞIN OLDUĞUNU UNUTMA....[/b][/i][/color][/quote] [size=4][b][i]Kardesim tekrardan çok teşekkür ediyorum sizleri seviyoruz .Bugün tribünde showumuzu yaptık ama takım galip gelemedi bugün 4 eylül stadında tek eksik galibiyetti ama haftaya insallah Sivasspor Mersin idmanyurdu maçını alarak süper liği garantileyecek ve diğer hafta Vestel maçındada şampiyonluk turu atacağız sizleride bu showa bekliyoruz...[/i][/b][/size] |
[color=darkred][i][b]BAKALIM ABİ İŞLERİMİZİ AYARLIYALIM ÇOK BUYUK Bİ ENGEL OLMAZSA YANINIZDAYIM....[/b][/i][/color]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:23. |