![]() |
Milli Takımıın Sol Beki Hayrettin YERLİKAYA Olmalı
şuan Görev Yapan ümit özat Görevini Hiç Iyi Yapamiyor Bence.sivasimizdan Bir Milli Oyuncumuzu Kadroda Görsek Mükemmel Olmazmiydi ? Benim Temennim Sol Bekte Hayrettin Yerlikaya'yi Görmek.
|
[QUOTE=huseyin34]şuan Görev Yapan ümit özat Görevini Hiç Iyi Yapamiyor Bence.sivasimizdan Bir Milli Oyuncumuzu Kadroda Görsek Mükemmel Olmazmiydi ? Benim Temennim Sol Bekte Hayrettin Yerlikaya'yi Görmek.[/QUOTE]
evet aynen katılıyorum |
neden böyle düşünüyorsinki bir maçta yargılanmamalı unutmamalı ki ümit özat ta bir sivaslı tabiki milli takımda daha çok sivas lı oyuncu görmek istiyoruz eğer hayrettin yerlikayada kendini milli takımda göstermek istiyorsa çok çalışmalıdır kimse milli takıma kolay kolay gelemiyor
|
benim fikrim
Ben ce Hayrettin icin daha zaman var, yani daha 1. lige alismasi lazim hemen milli maca cikarmak hicte mantikli birsey degil...
|
Hea,, sizde cok abartiyorsunuz .. hayrettinmis .. adam 1 ligte oynamayi ogrensin .. ondan sonra gerisine bakariz
|
[QUOTE=huseyin34]şuan Görev Yapan ümit özat Görevini Hiç Iyi Yapamiyor Bence.sivasimizdan Bir Milli Oyuncumuzu Kadroda Görsek Mükemmel Olmazmiydi ? Benim Temennim Sol Bekte Hayrettin Yerlikaya'yi Görmek.[/QUOTE]
UMIT OZAT SOL BEK DEGIL..!!! E TABI NORMAL ORDA OYNIYAMAMASI. O ASLINDA ORTA SAHANIN SAGINDA GOREV YAPIYOR AMA DAUM ONU SOL'DA OYNATIYOR. AMA YINEDE TURKIYENIN EN IYI SOL BEKI YINEDE UMIT OZAT..!! |
[QUOTE=mesut1982]Ben ce Hayrettin icin daha zaman var, yani daha 1. lige alismasi lazim hemen milli maca cikarmak hicte mantikli birsey degil...[/QUOTE]
Hayrettinmi? Hahaha o hiç olmaz be. O daha turkiye 1. ligine alisamadi nasil oynuyacak dunyanin en iyi futbolcularina karsi..? Turkiyede Umitten daha iyi sol bek tanimam..!!Lutfen mantikle seylerli gelelim.. Hayrettin kendini gelistirsin gerisi Allah Kerim |
[QUOTE=Sivasli-Imparator]UMIT OZAT SOL BEK DEGIL..!!! E TABI NORMAL ORDA OYNIYAMAMASI.
O ASLINDA ORTA SAHANIN SAGINDA GOREV YAPIYOR AMA DAUM ONU SOL'DA OYNATIYOR. AMA YINEDE TURKIYENIN EN IYI SOL BEKI YINEDE UMIT OZAT..!![/QUOTE] [color=blue][b]ARKADAŞIM GÖRÜNEN O Kİ SİVASSPOR TARAFTARI DEĞİLSİN.ÜMİT ÖZATA GELİNCE GERÇEKTENDE SOL KANAT GÖREVİNİ YERİNE GETİREMİYOR.İŞİN GERÇEĞİ BU.BUNUDA HERKES BİLİYOR.O KANADA DAHA YENİ İSİMLER KAZANDIRMANIN VAKTİ GELDİ.BUNUN İÇİNDE EN UYGUN İSİMLERDEN BİRİSİDE HAYRETTİN YERLİKAYA.BELKİ YETERİ KADAR TECRÜBESİ OLMAYABİLİR AMA HER ZAMAN TECRÜBE YETMEZ...[/b][/color] [color=blue][b]TÜRKİYENİN EN İYİ SOL KANADI ÜMİT ÖZAT :D :D :D...[/b][/color] |
evet becede su an cok tecrübesiz hayrettin ama ileriki senelerde bence milli takimin degismez ismimi olabilir
ve bi sorum var size bilen varsa cevaplasin bu hayrettin kardesimiz acaba hamza yerlikayanin akrabasi falanmi ? kendisiyle almanyada görüstüm ama aklima gelmedi sormak |
sunu yada bunu kesmesi önemli değil bence önemli olan sivasspordan bir futbolcunun A MİLLİ TAKIMDA oynaması
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:51. |