![]() |
MALATYALI YÖNETİCİLER OLİMPİYATTA GÖRÜŞÜCEZ DEMİŞLER İSTANBUL, GEBZE ,İZMİT , SAKARYA ÇERKEZKÖY DEKİ YİĞİDOLAR HAYDİ GEREKLİ CEVABI VERMEK VE SİVASIMIZIN BU TARİHİ GÜNÜNDE SÜPER LİGİN İLK MACINDA BU GÖRKEMLİ STATDA BİZ CEVABIMIZI VERELİM SİVASIMIZI BU TARİHİ GÜNDE YANLIZ BIRAKMAYALIM BEN SAKARYADAN GELİCEM MAÇTAN ÖNCE STAT ÖNÜNÜ KARNAVALA CEVİRELİM BİZE DÜŞENİ YAPALIM HAYDİ SİVAS OLİMPİYATAA
|
HAYDI HÜCÜM OLIMPIYATA
|
ev sahabi takım biziz bizim belilerdiğimiz miktarda malatyalı gelmesı gerkmezmi bilgi verırsenız sevnırım
|
ZATEN COK MALATYALI YOK DAHA NE OLSUN
|
evet arkadaşlar malatya maçında olimpiyat stadında gövde gösterisi yapmamız bizim bu takıma boynumuzu borcudur. İstabul ve Türkiyeye en büyük taraftar kitlesinin kimde olduğunu göstermenin vakti geldi bileeee :D
|
SİVASLI KARDESİM SANA KATILIYORUM ZATEN BENDE BUNA BENZER BİR FORUM ACTIM GİDELİM TAKIMIMIZI DESTEKLEYELİMDE EN BÜYÜK KİMMİŞ GÖRSÜNLER BEN BÜTÜN SÜLALENİN MACA GELMESİ İÇİN BU OLAYI ANLATIYORUM HEPSİ GAZA GELİYOR SENDE ÖYLE YAP BENCE
|
[size=6][color=brown]EVET O STAD KIRMIZI BEYAZ A DÖNÜŞECEK HAYDİ YİĞİDOLAR[/color][/size]
|
[quote=bakbulut34]ev sahabi takım biziz bizim belilerdiğimiz miktarda malatyalı gelmesı gerkmezmi bilgi verırsenız sevnırım[/quote]
evet haklısın gardaşım ev sahibi takım biziz o nedenle yönetimimizin belirleyeceği sayıda malatyaya bilet verilecektir |
[size=7][/size][quote]TÜRKIYE GÖRSÜN BIZI[/quote][/b]
|
[b]HAYDİ MARAMARA BÖLGESİNDE Kİ YİĞİDOLAR OLİMPİYAT DESTANI YAZMAYA...BİZDE SİVAS'TAN GELEREK ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPACAZ..OLİMPİYAT STADINDA BULUŞALIM...[/b]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:38. |