SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   SPONSOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5849)

skywriter 25.06.2005 06:00

Bildiginiz gibi futbol takimlarinin en buyuk gelir kaynagi sponsorluk anlasmalarindan gelmektedir. Gecen sene ana ve forma sponsorumuz Cola Turka'ydi. Bu seneki sponsorlarimiz hakkinda bilgisi olan var mi?
Eger yine ayni sponsorla devam edilecekse ek maddi destege daha cok ihtiyacimiz oldugunu dusunuyorum. Bu yuzden tanidigimiz buyuk sirket sahiplerine Sivasspor'a sponsor olmalari konusunda tekliflerde bulunabiliriz, ne dersiniz??

HakkıTİMUÇİN 25.06.2005 09:20

[b]HAKLISIN İLKER GARDAS...SPONSOR ÇOK ÖNEMLİ

AMA YÖNETİMİN BU KONUDA ÇALIŞMALARI VARDIR MUTLAKA...[/b]

1967_DERNEK_10UR 25.06.2005 09:37

BANA GÖRE TURKCELL OLABİLİR...

CEVIK 25.06.2005 09:49

[quote=gakgo58][b]HAKLISIN İLKER GARDAS...SPONSOR ÇOK ÖNEMLİ

AMA YÖNETİMİN BU KONUDA ÇALIŞMALARI VARDIR MUTLAKA...[/b][/quote]

MUTLAKA YÖNETİM İN BİR BİLDİGİ VARDIR SİZLER RAHAT OLUN

ARKDAŞ LAR ARTIK 2 LİGDE OYNAYAN TAKIM DEĞİL SİVASSPOR

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

serhankaburcuk 25.06.2005 14:53

[size=7][b][i]Arkadaşlar Sivasspor bir aksilik olmaz ise Büyük bir ihtimal ile TURKCELL ile anlaştı...Hayırlı olsun...[/i][/b][/size]

yigido24 27.06.2005 15:26

[quote=skywriter]Bildiginiz gibi futbol takimlarinin en buyuk gelir kaynagi sponsorluk anlasmalarindan gelmektedir. Gecen sene ana ve forma sponsorumuz Cola Turka'ydi. Bu seneki sponsorlarimiz hakkinda bilgisi olan var mi?
Eger yine ayni sponsorla devam edilecekse ek maddi destege daha cok ihtiyacimiz oldugunu dusunuyorum. Bu yuzden tanidigimiz buyuk sirket sahiplerine Sivasspor'a sponsor olmalari konusunda tekliflerde bulunabiliriz, ne dersiniz??[/quote]

BROTHERS58 27.06.2005 15:34

TURKCELL'se bu 5858 msj hattını acsada sivassporumuza bir gelir kapısı daha acılsa.

yasin_58 27.06.2005 16:06

valla abi turkcell olursa iyi olur cola turka biraz karizmayı çiziyo :D

YigidoBrad 27.06.2005 22:12

[quote=skywriter]Bildiginiz gibi futbol takimlarinin en buyuk gelir kaynagi sponsorluk anlasmalarindan gelmektedir. Gecen sene ana ve forma sponsorumuz Cola Turka'ydi. Bu seneki sponsorlarimiz hakkinda bilgisi olan var mi?
Eger yine ayni sponsorla devam edilecekse ek maddi destege daha cok ihtiyacimiz oldugunu dusunuyorum. Bu yuzden tanidigimiz buyuk sirket sahiplerine Sivasspor'a sponsor olmalari konusunda tekliflerde bulunabiliriz, ne dersiniz??[/quote]

Cola Turka seviyorum! 2005 Cola Turka yok? Turkcim tumam, cok guzel degil.

Bilmiyorum 27.06.2005 22:31

[quote=cevik][quote=gakgo58][b]HAKLISIN İLKER GARDAS...SPONSOR ÇOK ÖNEMLİ

AMA YÖNETİMİN BU KONUDA ÇALIŞMALARI VARDIR MUTLAKA...[/b][/quote]

MUTLAKA YÖNETİM İN BİR BİLDİGİ VARDIR SİZLER RAHAT OLUN

ARKDAŞ LAR ARTIK 2 LİGDE OYNAYAN TAKIM DEĞİL SİVASSPOR

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:[/quote]

Beyler bence cevik pen olsun çok yakışır formaya :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:21.