SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   SIVASSPOR FORMASI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5854)

türkçerap_yakup 27.04.2005 20:49

sivasspor formasını fenerium mu üretiyor???bazı sitelerde böle haberler gördüm..bilgi istiyorum..??

kral58 27.04.2005 21:27

[quote=türkçerap_yakup]sivasspor formasını fenerium mu üretiyor???bazı sitelerde böle haberler gördüm..bilgi istiyorum..??[/quote]
olabilir fenirum a danışmak lazım sen bi sor

kral58 27.04.2005 21:28

[quote=türkçerap_yakup]sivasspor formasını fenerium mu üretiyor???bazı sitelerde böle haberler gördüm..bilgi istiyorum..??[/quote]
la senin işin yokmu boş boş topic açmaktan başka otur dersine çalış sınıfta kalacann :lol: :lol: :lol: :lol: ayarlarız sana bi forma rahat ol on numara

türkçerap_yakup 27.04.2005 21:45

lan ibo makarayı git başka yerde yap olm..burda ciddi bi konu var..senin yaşın küçük tabi ..böle şeylere çalışmaz :D

eğer doğruysa gerekten büyük ayıp.. kocaelinin bursanın eskişehirin sitelerinde bu olay konuşuluo..ve sivasspor için fenerbahçenin pilot takımı bile deniyor artık .... sivas taraftarı için 3 büyük sevdalısı gibi sözler var....

kadir20 28.04.2005 00:07

abi hakkaten öyle birsey varsa cok ayip ya fenerbahce kim yaa insallah öyle degildir

FatihSoner58 28.04.2005 00:52

iNSALLAH OYLE DEILDIR

35fulya58 28.04.2005 14:13

Maalesef öyle....Hem Fenerium, hemde Diadora'nın dizayn etmiş olduğu formalar giyiliyor. Bunda kötü olacak birşey yok ki? Başkanımız Fenerbahçe patentli, Teknik direktörümüz Fener patentli, oyuncularımız da öyle. Fenerbahçe'nin sağlamış olduğu büyük imkanlardan neden yararlanmayalım ki? Dışarda bir takım malzeme yaptırmak kaç YTL biliyor musunuz? Fenerbahçe bunu bize yüksek indirimlerle sağlamış bu fırsatı neden kullanmayalım ki? Başkalrı ne derse desin, hiiiçç önemli değil......

skywriter 28.04.2005 14:14

Guzel cevap :), katiliyorum..

3yildizli 28.04.2005 14:38

Bence de çok doğru. İmkan verilmişse neden değerlendirmeyelim? Başkalarının ne dediği önemli değil. 3 büyüklerle lige çıkınca görüşürüz. Aramızda Fener'li olanlar vardır ama, "Sivasspor, Fenerbahçe'nin pilot takımı", "arka bahçesi" gibi laflar çok çirkin. Zamanı gelince biz çıkar futbolumuzu oynarız yenerizde, yenilebiliriz de...Herşey olabilir.

Onu bunu bırakın Şampiyonluğun, Süper Lig'in tadını çıkarmaya bakın...

tykinik58 28.04.2005 15:14

Ya arkadaşlar bunu polemik yapmanın ne alemi var? Fenerbahçe değilde, G.Saray yada Beşiktaş yaptırsaydı da aynı konuyu gündeme getirecekmiydiniz? Boş verin böyle şeyleri. Yardımcı olandan Allah razı olsun. Ne güzel işte, bir sürü formaları, eşofmanları ve malzemeleri oldu futbolcuların. Belki de Sivasspor tarihinde ilk kez bu kadar malzeme sıkıntısı çekmiyor takım. Helal olsun sana, Başkan Otyakmaz...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:27.