![]() |
Arkadaşlar yeni konu açmak zorunda kaldım, kusura bakmayın.Bu site her ne kadar Sivasspor'un resmi sitesi olmasa da resmi site kadar güzel çalışıyor. Benim öğrenmek istediğim, takımın içinde ki sıcak gelişmelerden, anlık veya o gün haber verecek bir muhabiriniz veya kulüp içinde bir telefonla haber alabileceğiniz bir yöetici, bir kişi yok mu?
Tamam sağolun haberleri okuyoruz ama aynı haberler Hakikat gazetesin de de var. Biraz heyecan, biraz sıcak haber olsun istiyorum. Bilmiyorum çok şey mi istiyoruz. Mesela şu anda Sivasspor Gebzespor ile hazırlık maçı oynuyor. Durum nasıl bilmek hakkımız gibi geliyor bana. Ne dersiniz? Bu konuda yöneticiler biraz düşünürse sevinirim. Çalışmalarınızda başarılar. |
Bencede cok iyi olur
|
Kesinlikle katılıyorum... Resmi site diye giriyoruz madem... Medyadan daha önce ulaşmamız lazım bazı haberlere... Hoşçakalın...
"forza sivasspor, forza yiğido" |
benim bildiğim kadarıyla,yöneticiler bu siteye sıcak bakmıyolar ve destek vermiolar...bazı abiler kendi ceplerinden bu siteyi oluşturdu....seneyede nolcağı belli diil...yönetim resmi site mi açıcak nolcak belli diiil.??
|
Yönetim 2 sene önce de görüştüğüm zaman (o zamanlar Sn. Osman Seçilmiş başkandı, yönetimden birkaç kişi ile görüşmüştüm) site hazırlığımız var diyorlardı ortada hiçbir şey yok. Yönetim olaya ciddi bakmıyor anlaşılan.
Site yöneticileri biraz daha özverili ve atak davranırlarsa bu dediğim konu çözülür. Mesela dünkü maçın detayı bile hiçbir yerde açıklanmamış. Maç kaç kaçtan 2 - 2 bitti, goller kaçıncı dakika da atıldı, futbolcuların performansı nasıldı? Şu anda oynancak olan Çaykur Rize maçı öncesi durum nedir? Bunları bilmek hakkımız. Yoksa site lagara-lugara yazışma sitesi oldu çıktı... |
Bugün oynanan Sakaryaspor maçından haber varmı?
|
izmirli yigido arkadasim guzel bir konuya deginmissin. bu site kurulmus, yeni bir siteye ne gerek var. bence siteyle ilgilenen arkadaslar bir gorev dagilimi yapilir, siteye kurallar konur. kucukde olsa bir fon olusturulur. yurt disi tum ulkelerde temsilci secilir. Turkiyede sehir temsilcileri olur. ve bu site vasitasiyla bizde SIVASSPOR umuza elimizden gelen destegi veririz. Teknoloji var oturur birgun chatte tartisiriz veya baska yolla bence bir duzen verilmeli bir amac olmali. Bu siteye uye olanlar veya olmayanlar, biliyorumki yurekleri Sivas icin atiyor. Yalniz biraz ozveri ve gayretle her sey basarilir. Gercektende hic bir sivasliya yakismayacak bazen yazilar okuyoruz bunlara bir cozum getirilmeli. SIVAS denince herkes tek bir vucud olmus taraftar hatirlamali. Dunya durdukca Sivasspor yasayacak tum yuregimle arkasindayim. Ilk kuruldugu gunden beri Sivassporluyum. Olene kadarda en buyuk Takim benim icin Sivasspor dur. Dunyanin taninmis takimlari. Kurulur kurulmaz dunyada taninmadilar. Zaman ve destekle oldular. Ber gun mutlaka Sivasli hak ettigi yere gelecektir. Sivas cennet bir ulkede, mert insanlarin dogdugu bir sehirdir. Sivasi anlatsam sayfalar almaz, Sivas li oldugum icin gurur duyuyorum. Her guzellik Sivas ve Sivaslilar icin OLSUN. Hollandadan selamlar.
|
izmirli arkadasim aslinda burada bizlerin bu siteyi yapan kisiye tesekkürlerimizi iletmemiz gerekirken sen kalkmis buradan resmi sitesi degilse laga luga sitesi oluyor diyorsun inanki üzüldüm sen bir aktiv calisan sitenin ne kadar ugras istedigini ve ilgi istedigini biliyormusun aslinda tuncay kardesimiz cok güzel ifade etmis madem öyle SIVASSPOR yöneticileride bu ise el atmiyorlar yoksa atamiyorlarmi aslinda bu site resmi site olmaktanda ileri bir site neden diye sorarsan burasi bir taraftar sitesi yani bizlerin sitesi degilmi öyleyse bizler sahip cikalimda istenilen seviyeye gelsin ve basarili olsun bizede bu yakisir TESEKKÜRLER
|
[quote=AyhanBayrak]izmirli arkadasim aslinda burada bizlerin bu siteyi yapan kisiye tesekkürlerimizi iletmemiz gerekirken sen kalkmis buradan resmi sitesi degilse laga luga sitesi oluyor diyorsun inanki üzüldüm sen bir aktiv calisan sitenin ne kadar ugras istedigini ve ilgi istedigini biliyormusun aslinda tuncay kardesimiz cok güzel ifade etmis madem öyle SIVASSPOR yöneticileride bu ise el atmiyorlar yoksa atamiyorlarmi aslinda bu site resmi site olmaktanda ileri bir site neden diye sorarsan burasi bir taraftar sitesi yani bizlerin sitesi degilmi öyleyse bizler sahip cikalimda istenilen seviyeye gelsin ve basarili olsun bizede bu yakisir TESEKKÜRLER[/quote]
Ayhan kardeşim beni yanlış anlamış. Ben bu siteye emeği geçen herkese her zaman teşekkür ettim ve yine teşekkür ediyorum. Ben Lagara-lugara sitesi oluyor derken, "forumlarda, gereksiz muhabbetler, birbirine sataşmalar, küfüleri görünce ve özellikle (şimdi kesildi artık) misafir kisvesi altında girip Sivas'lıları birbirine düşürenleri gördüğüm için" diyorum. Sahip çıkma meselesine gelince bende seninle aynı fikirdeyim. Yönetim destek vermiyor anlaşılan. Fakat sıcak haberleri nasıl alacağız? Bir muhabir, bir yönetimden veya kulüpten bir tanıdık yok mu diye sormuştum. Mesela şu anda Antalya'da yaşayan Sivas'lılar oradaki gelişmelere, maçlara ve sonuçlarına pekala muhabirlik yapıp, taze heberler gönderebilirler. Ben bu anlamdad sahip çıkılmasını istedim. Yoksa bir taraftar sitesi olarak cidden çok güzel. Hele bazen Sivas'ta ki kardeşlerim yazdıkları zaman kendimi Sivas'ta hissediyorum. Ben 18 yıl Sivas'ta İstasyon caddesinde yaşadım. Halende orada babamların ve kardeşlerimin evi var. Burnumda tütüyor Sivas. Oradan birisi yazınca içimi sevinç ve özlem kaplıyor. O yüzden bu siteyi yapanlara birkez daha TEŞEKKÜR'ler. |
Arkadaşlar burası SivasSpor TaraftaR SitesSİ.! Bu forumların olmasının sebebi tartışarak da olsa doğrunun bulunması. Bu formatta bir site zaten resmi site olamaz. Haber konusuna gelince de; şu an resmi bir site olmadığı için Sivassporla ilgili haberler medyadan ve bazen de buradan takip ediliyor. Ama başta da söylediğim gibi taraftar sitesinin amacı hem insanların birbirleriyle tanışmasını sağlamak hem de fikirler üzerinde tartışarak doğru noktaya ulaşılmasına bir araç olmaktır. Bir Taraftar sitesinin asil görevi hiç bir zaman haber sunmak değildir.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:10. |