![]() |
arkadaşlar sivasımız bu hafta büyük olasılıkla birinci ligi garantileyecek .. benim her sene düşledigim bir hayalim var istanbulu bayram yerine cevirelim taksim olsun kadiköy olsun herkez sivasın büyüklüğünü görsün ama ne zaman kutluyacagız ....... sarıyer maçından sonramı yoksa liğ bitincemi ... cevap yazarsanız sevinirim
|
SARIYER MAÇINDAN SONRA TAKSİM DAHA UYGUN OLUR...
bu arada ilk topic'in hayırlı olsun |
[b]BENCEDE SARIYER MAÇINDAN SONRA DAHA UYGUN[/b][/b]
|
Bencede sariyer maci uygun olur.Cünki benim de orada olma ihtimali yüksek
|
EVET BENCEDE SARIYER MAÇINDAN SONRA UYGUN OLUR ÇÜNKÜ MAÇ İSTANBUL DA... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Arkadaşlar ben sivasta oturuyorum.Bu hafta nasip olursa vesteli yenerek hem şampiyonlugumuzu hemde süper liği kutlayacagız. İnşallah herşey sivasın ve sivaslının gönlüne göre gelişir....Bu pazarı sabırsızlıkla bekliyorum.
Ayrıca istanbulda da sarıyer maçı çook uygun... Herkese günaydın. |
[size=6][color=darkblue][b]SARIYER MAÇINDA SONRA TÜRKİYE DE ÖZELLİKLE SİVAS VE İSTANBUL DA HAYAT DURACAK.. HERYER KIRMIZI-BEYAZ OLACAK.... HERKES SİVASSPORUN GÜCÜNÜN ANLAYACAK.....
SARIYER MAÇINDAN SONRA TAKSİM ÇOK UYGUN....[/b][/color][/size] |
sarıyer maçı uygun olur bizler tekirdağ da ikamet ediyoruz biran önce karar verirseniz tekirdağda bu konu için organize olacağız[quote=Kaptan_58GENCLiK][size=6][color=darkblue][b]SARIYER MAÇINDA SONRA TÜRKİYE DE ÖZELLİKLE SİVAS VE İSTANBUL DA HAYAT DURACAK.. HERYER KIRMIZI-BEYAZ OLACAK.... HERKES SİVASSPORUN GÜCÜNÜN ANLAYACAK.....
SARIYER MAÇINDAN SONRA TAKSİM ÇOK UYGUN....[/b][/color][/size][/quote] |
İSTANBULDA Kİ SİVASLI ARKADAŞLAR SİZE GÜZEL BİR HABER VERİYİM ALTAY MAÇI %90 İSTANBULDA TÜRKİYE YİNE BİZİ KONUŞACAK ....
|
HAYDİ YİĞİDOLAR..İSTANBULDA BİR MAÇIMIZ DAHA VAR GÜCÜMÜZÜ GÖSTERELİM...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:48. |