![]() |
[color=darkred][i][b]SABAH UYANDINIZ VE OKULA , İŞE ARTIK NEREYE GİDECEKSİNİZ GİTMEDEN ÖNCE ASLA VAZ GEÇEMEYECEĞİNİZ ONLAR OLMADAN DIŞARI ÇIKAMAYACAĞINIZ 3 ŞEY NEDİR?????[/b][/i][/color]
|
[color=darkred][i][b]İLK BEN SÖLEYİN BARİİİİİ;
1-JOLE OLMAZSA OLMAZ 2-KESİNLİKLE KAHVE OLMALI 3-DİŞ MACUN VE FIRÇAM BU 3 ŞEY OLMAZSA BENDE YOKUM :lol: :lol: :wink: [/b][/i][/color] |
[size=6][color=blue][b]1.si mutlaka SİVASSPOR.COM'a göz atmak...
2.si senin dedigin gibi JOLE 3. AKBİL'im olmadan aslaaaaaaa......[/b][/color][/size] |
1-SİGARAM
2-SAATİM 3-MAVİ KARTIM |
okula giderken..kravatım..ceketim..çantam..olmazsa okula giremem zaten:D sigara asla içmem..benden uzak düşmanıma yakın olsun...asla vazgeçemiyeceğim .
1-mp 3 playerım((içi ceza,sagopa,fuchs dolu..)) 2-dişlerimi fırçalamadan asla çıkmam... 3-jölede kafama eserse sürerim. 4-para almadan asla :D bu kadar... |
1:JOLESIZ HAYATTA CIKMAM
2:CUZDANIM 3:DOGUSTAN YIGIDO OLAN OGLUM `BORA` OPMEDEN HAYATTA CIKMAM EVDEN |
[quote=türkçerap_yakup]okula giderken..kravatım..ceketim..çantam..olmazsa okula giremem zaten[/quote]
aynen ceketsiz kravatsız içeri almıyorlar ama ben giriyorum 1.oltu işlemeli tesbihimi yanımdan ayırmam 2.para(2hafta yetecek kadar) 3 jolesiz aslaa parfüm biraz [img]http://img199.exs.cx/img199/6388/ktvr6kh.gif[/img] |
1.cep telefonum
2.sigaram 3.arabam tüm yigidolara selam, şampiyonluk yolunda tam gaz devam.... |
1.Besmele okumadan
2.Cüzdanim 3.Evin anahtari |
1-SİVASSPOR.COM'U 8)
2-TELEFONUMU :o 3-AKBİLİMİ ASLA ALMADAN YOLA ÇIKMAM :) ........ |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:11. |