![]() |
STAR SPOR SERVİSİ İSTİFA ETTİ
Şok! STAR Spor Servisi istifa etti
Star TV yönetimi, grubun Doğan Grubu'na geçmesinden sonra tüm çalışanlara "Tazminatlarınızı alarak istifa edebilirsiniz" çağrısında bulundu. Bu çağrıya ilk uyansa spor servisi oldu. İşte istifa edenlerin listesi: Serhat Ulueren Savaş Toprak Ertem Şener Süleyman Rodop Ziya Şengül Aslan Tekel Tamer Budak Mehmet Civan Devrim Zengi Selçuk Yıldırım Güven Mengü Taşkın Eroğlu Hakan Gündoğar Özgür Akay Cem Karaloğlu Muharrem Başkan 07.12.2005 |
[QUOTE=rguler]Şok! STAR Spor Servisi istifa etti
Star TV yönetimi, grubun Doğan Grubu'na geçmesinden sonra tüm çalışanlara "Tazminatlarınızı alarak istifa edebilirsiniz" çağrısında bulundu. Bu çağrıya ilk uyansa spor servisi oldu. İşte istifa edenlerin listesi: Serhat Ulueren Savaş Toprak Ertem Şener Süleyman Rodop Ziya Şengül Aslan Tekel Tamer Budak Mehmet Civan Devrim Zengi Selçuk Yıldırım Güven Mengü Taşkın Eroğlu Hakan Gündoğar Özgür Akay Cem Karaloğlu Muharrem Başkan 07.12.2005[/QUOTE][COLOR=BLUE]HAYDAAAAAAAA MEKANİK ÖRGÜTLENME OLMUŞ:D[/COLOR] |
[B]Zaten çok lüzümsuz bi adamdı o Serhat ulueren iyi olmuş...GElsinde çıkaracağımız okul gastesinde ona spor bölümünü werelim!!!:D[/B]
|
serhat uluerene acayip uyuz oluyordum çok iyi oldu
|
[QUOTE=rguler]serhat uluerene acayip uyuz oluyordum çok iyi oldu[/QUOTE]
[B]Walla abi ne yarıyodu adamı bi tarafından!!![/B] |
[QUOTE=DJMuRaT][B]Walla abi ne yarıyodu adamı bi tarafından!!![/B][/QUOTE]
çatlak herif kendini birşey sanıyordu. |
[QUOTE=rguler]Şok! STAR Spor Servisi istifa etti
Star TV yönetimi, grubun Doğan Grubu'na geçmesinden sonra tüm çalışanlara "Tazminatlarınızı alarak istifa edebilirsiniz" çağrısında bulundu. Bu çağrıya ilk uyansa spor servisi oldu. İşte istifa edenlerin listesi: Serhat Ulueren Savaş Toprak Ertem Şener Süleyman Rodop Ziya Şengül Aslan Tekel Tamer Budak Mehmet Civan Devrim Zengi Selçuk Yıldırım Güven Mengü Taşkın Eroğlu Hakan Gündoğar Özgür Akay Cem Karaloğlu Muharrem Başkan 07.12.2005[/QUOTE] BU GÜZEL HABER İÇİN TEŞEKKÜRLER ABİ..... |
OHHH BEE VALLA ÖYLE SEVİNDİMKİ BU HABERE,HER PAZAR SEYRETMEYEYİM DİYORDUM AMA YİNEDE SEYREDİYORDUM BUNLARIN PROGRAMINI ONDAN SONRA SİNİRDEN GECE UYUYAMIYORDUM,İNŞALLAH KİMSE BUNLARA İŞ VERMEZDE GİDER STAT ÖNLERİNDE KÖFTE EKMEK SATARLAR...ARTIK PAZAR GECELERİ RAHATÇA UYUYABİLECEM:)
|
ne yalan söylüyüm
VALLA NE YALAN SÖYLÜYUM İSABET OLMUŞ BİZE YARARI OLMYAN BİRİYDİ
|
ÇOK İYİ OLMUŞ UMARIM BAŞKA BİR ÖZEL KANALDA BU İŞİ YAPMAZ SERHAT ULUERENE UYUZUM UYUZZZZZZZZZZZZ
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:32. |