![]() |
Yiğidoların Sesi yayın hayatına başladı..
[img] http://www.internethaber.com/mays/images/haber/37814.jpg[/img]
ARALIK SAYISI ÇIKTI BAYİLERDE Abonelik veye Reklam konusunda Daha fazla bilgi için : 0542 655 67 30 Sevgili arkadaşım irtibat için ; Mustafa Ateş (SİVASSPOR KULÜBÜ RESMİ DERGİSİ GENEL YAYIN YÖNETMENİ) [email]sivasspordergisi@hotmail.com[/email] [email]mustafaates71@mynet.com[/email] [email]mustafaate@hotmail.com[/email](msn) |
[b]sivasspor'umuza Hayirli Ugurlu Olur Inşallah[/b]
|
ama her yerde bulunması şartıyla özellikle SİVAS ın bütün ilçeleri ve İSTANBULUN her yerinde
|
[b]hayırlı olsun dergimiz.. bu eksikte bu şekilde giderilmiş oldu!! ancak dağıtım ağı hakkında net bir bilgi varmı?[/b]
|
Dört Gözle Bu Dergiyi Bekliyorduk
Bu dergiyi hazirlayan, emegi gecen tüm ekibin ellerine saglik.
Böyle bir dergi cikmasi gerekiyordu, bu bir eksikti, bunuda basardilar. Insaallah bu dergi, Yigidolarin her zaman seveyerek okuyacagi bir dergi olur. Emegi gecenlere tesekkür ediyor ve basarilar diliyorum. Mustafa Ates kardesim bana bu projeden bahsetmisti, cok sevinmistim ve dört gözle bu dergiyi bekliyordum. Almanya`ya da gönderdikleri takdirde bende derhal abone olmak istiyorum. |
Hayirli Ugurlu Olsun SivasSporumuzada bu Yakisir :D
|
her yerde bulunması ve özellikle Türkiye Capinda Dagitim Olursa kimse Mahrum olmaz diye Düsünüyorum.
|
hayırlı olsun emeği geçen herkese teşekkür ederim bundan sonrakı çalışmalarında başarılar
|
Abone Olsak KKTC ye de gönderirler mi acaba
|
Hayirli Olsun Tüm Sivaslilara
Düzenli Haberleri Ordan Aliriz Işallah. Fiati Ne Kadar Hesapli Olursa O Kadar çok Insana Ulaşir Dergi. Fiatini Abartmamak Lazim. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:02. |