![]() |
BILGI YARISMASI
Arkadaslar birbirimizin kulturunu olcmek,zevkli dakikalar gecirmek ve tatli bir rekabet ortami kurmak icin ben bir bilgi yarismasi acmak istiyorum...
yarismada 1 saat boyunca 5 er dakika aralarla soru gelecek her sorunun zorluk seviyesine gore bir puanlamasi olucak ilk dogru cevabi veren puani kazanacak kazanilan puanlarda duyurularak gunay gardasimizin maclar ile yaptigi gibi guzel bir ortam kurulacak daha fazla kisinin yarismaya katilabilmasi icin sizlerin istedigi bir saatte yarismayi yapalim diye simdi sizlere soruyorum hangi saat dilimizde olsun |
KARDEŞ ÇOK GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜN İLK OLARAK TEŞEKKÜR EDERİM SANA.BENİM KENDİ ŞAHSİ FİKRİM.P.TESİ BAŞLASIN
|
Bence yarın onikiden sonra olsun hem Pazar insanlar ancak uyanırlar.
|
19.00 ile 20.00 arasi olsun bence cunku milletin is var okulu var
|
[QUOTE=XXLSIVAS]19.00 ile 20.00 arasi olsun bence cunku milletin is var okulu var[/QUOTE]
bencede en uydun zaman |
[QUOTE=XXLSIVAS]19.00 ile 20.00 arasi olsun bence cunku milletin is var okulu var[/QUOTE]
bencede bu saat dilimleri iyi |
simdilik cogunluk 19.00-20.00 arasi istiyor bencede uygun vakit ama biraz daha kisinin fikrini bilmek istiyorum
|
[QUOTE=shadow3458]KARDEŞ ÇOK GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜN İLK OLARAK TEŞEKKÜR EDERİM SANA.[/QUOTE]
rica ederim gorevimiz |
KATILIM AZ NEDEN ACABA? MODLARIN DESTEK VERMESİ GEREK BENCE BUNA
|
Güzel fikir...
Aksam saatlerinde olmasi güzel, fakat hafta basi yani pazartesinden baslansa?
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:20. |