![]() |
YARIN KONVOY YAPIYORUZ..
[color=#444444][size=2][b]selam gardaşlar istanbul anadolu yakasından yarın saat 10:30 da karşıya esenlere konvoy halinde toplantıya katılacağız bizi yalnız bırakmayın katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz.irt tel:05374114200[/b][/size][/color]
[size=2][color=red]58 GENÇLİK[/color] [/size] [color=blue][size=2]vatan 58 mekan 34[/size][/color] |
GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR HEPİNİZİ BEKLİYORUZ TABİKİ :!:
|
:x [size=2][b]Yarın maça gelmeyen VestelManisalı olsun bakın bu kadar kötü konuşuyorum.Beni kızdırmayınnnnn.[/b][/size]
|
[quote=CoReLdRaW_ArdA][color=#444444][size=2][b]selam gardaşlar istanbul anadolu yakasından yarın saat 10:30 da karşıya esenlere konvoy halinde toplantıya katılacağız bizi yalnız bırakmayın katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz.irt tel:05374114200[/b][/size][/color]
[size=2][color=red]58 GENÇLİK[/color] [/size] [color=blue][size=2]vatan 58 mekan 34[/size][/color][/quote] arda kardes seni ve senin gibi dusunen tum hemsehrililerimizi tebrik ediyorum. her zaman yaninizdayim selamlar |
Allah kolaylık wersin.dikkat edinde üzücü bi olay yaşanmasın.Allaha emanet
____________________________________________ [color=red][b]victory[/b][/color] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:42. |