![]() |
Muharrem UZ
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//food/Muharrem%20Uz.gif[/IMG]
[B]Isim: [/B] [B]Muharrem UZ[/B] [B]Mevki : [/B] Ortasaha [B]Doğum Tarihi :[/B] 10.12.1980 [B] Doğum Yeri : [/B] Herne / Almanya [B]Boy : [/B] 1,76 [B]Kilo : [/B] 85 [B]Ayakkabı No : [/B] 43 [B]Oynadığı Kulüpler:[/B] SG-Wattenscheid, Malatyaspor, Elazigspor[HTML][/HTML] |
[COLOR="Red"]Gardas, bu arkadas yeni transfer mi,yoksa tanitim mi?[/COLOR]
Sivasspor.com1 |
[B][COLOR="Magenta"][FONT="Comic Sans MS"][CENTER]RUSTU ABİİİ BU ADAM KİMM YENİ TRANSFERMİİ????????? Bİ ACIKLAMA YAZACAKMISIN ABİİİ ????[/CENTER][/FONT][/COLOR][/B]
|
Bu futbolcuyla Sivasspor ilgileniyordu ve sonunda transfer etti.
Malatya macinda yedek olarak kadroda bulunuyordu. Kendisinin Sivasspor`umuza faydali olacagina inaniyorum. |
Hayirli olsun,insallah faydali olur...
Sivasspor.com1 |
[QUOTE=RüStüElmaS]Bu futbolcuyla Sivasspor ilgileniyordu ve sonunda transfer etti.
Malatya macinda yedek olarak kadroda bulunuyordu. Kendisinin Sivasspor`umuza faydali olacagina inaniyorum.[/QUOTE] [B][CENTER][COLOR="Magenta"][FONT="Comic Sans MS"]ABİ TESEKKUR EDERİM VALLA TARAFTAR OLARAK BEN BİLE BİLMİYODUMM [/FONT][/COLOR][/CENTER][/B] |
Orta sahadaki açığımızı kapatması dileğiyle hayırlı olsun.
|
hayırlısı olsun ne diyelim genc arkadaş ileride
takıma girer inşallah o zaman daha iyi tanıma fırsatı buluruz |
[QUOTE=RüStüElmaS]Bu futbolcuyla Sivasspor ilgileniyordu ve sonunda transfer etti.
Malatya macinda yedek olarak kadroda bulunuyordu. Kendisinin Sivasspor`umuza faydali olacagina inaniyorum.[/QUOTE] [COLOR="Black"][B]İnşaAllah başarıyı SİVASSPORda yakalayacaktır.Kendisine SİVASSPORumuzda başarılar diliyorum. [/B][/COLOR] |
İnşallah beklediğimiz verimi alırız.Hayırlı olsun,başarılar.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:55. |