![]() |
OTYAKMAZ, FENER STADI İÇİN BASTIRIYOR
Sivasspor` a saha kapama cezası verileli iki haftayı geçti ama, hâlâ maçın hangi stadda oynanacağı kesinlik kazanmadı.
Samsunspor`la haftasonunda İstanbul`da karşı karşıya gelecek olan Sivasspor,büyük takımların sahalarını vermek istememesi nedeniyle, yaklaşık 10 bin kişi kapasiteli Maltepe stadında oynamayı kararlaştırmıştı. Ancak seyirci sayısının fazla olacağını dikkate alan Başkan Mecnun Otyakmaz tekrar harekete geçip Fenerbahçe As Başkanı Nihat Özdemir`le bir kez daha görüştü. Nihat Özdemir Sivasspor bu isteğini Fenerbahçe yönetimine bir kez daha götürüp son sözün söyleneceğini açıkladı. Sivasspor`un Samsun maçını İstanbul`da hangi stadda oynayacağının bugün kesinlik kazanması bekleniyor. |
-->: OTYAKMAZ, FENER STADI İÇİN BASTIRIYOR
[B]başkanımız sonkez bu gün fener bahçe kulup başkanı aziz yıldırım ile görüşecek olumlu bir cevap alırsa SİVASSPOR SAMSUN SPOR karşılaşması şükrü saracoğu stadında oynanacak eğer kabul etmesse fenerbahçe yönetimi karşılaşma maltepe stadında oynanacak HADİ HAYIRLISI[/B]
|
Sivasspor.com1 :confused: :rolleyes: [B][I]İnşallah Bundan sonra kendi Memleketimiz de ve Stadımızda oynarız sanırım Bu bütün Sivaslıların Özlemi ...![/I][/B]Sivasspor.com1
|
Bence,55 000 kişşilik stadda bir avuç görünene kadar, 15 000 lik stadda dolu görünelim daha iyi.
|
maç kadıköyde olursa daha iyi olur
|
[B]BEN EĞER MAÇ PAZAR GÜNÜ OLURSA STATTA 30.000 VEYA 35.000 KİŞİNİN GELECEĞİNE İNANIYORUM...
BİZ İNANDIK SİZDE İNANIN[/B] Sivasspor.com1 |
[QUOTE=Nilay]Bence,55 000 kişşilik stadda bir avuç görünene kadar, 15 000 lik stadda dolu görünelim daha iyi.[/QUOTE]
nilay kafayımı yedin o satad dolacak 50.000 lişi olacak |
bence kadıköy de olması daha iyi olur çünkü bazı futbolcularımız kadıköyü tanıyor cem,hakan,oğuz
lorantta kadıköyü biliyor adıköy daha iyi olur |
bence fenerbahce yönetimi stada izin verir çünkü odyakmaz aziz yıldırımın en yakın arkadaşı
|
[QUOTE=sinan-58]nilay kafayımı yedin o satad dolacak 50.000 lişi olacak[/QUOTE]
Bir kez Ali Sami Yen i dolu gördük, onun dışında dolu stad görmedim ben. Açıkcası ben İstanbul daki taraftarımıza güvenmiyorum. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:05. |