![]() |
[color=darkred][b][size=7]BU HAFTA BEN, SÖNMEZ VE ÇEVİK'LE BERABER VESTEL MAÇINA SİVAS'A GİTTİK.
BURADA BİZİ 1967 GENÇ SİVASSPOR TARAFTARLARI DERNEĞİ MİSAFİR ETTİ. BİZE GÖSTERMİŞ OLDUKLARI O SAMİMİ MİSAFİRPERVERLİĞİ BURADA SİZLERE İFADE EDECEK KELİMELER BULAMIYORUM...BU DUYGU ANCAK YAŞANIR. BAŞKANINDAN ÜYESİNE KADAR HEPSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM.. İYİKİ VARSINIZ ....[/size][/b][/color] |
1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK HER ZAMAN İÇİN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİNİZ VAR.BİZDE SİZİ MİSAFİR ETMEKTEN MUTLULUK VE ONUR DUYDUK ...SÖNMEZE,CEVİKE VE GAKKO58'E SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ..
|
gardas bizde yurtdisindan gelecegiz insallah sariyer macinda takimimizi desteklemeye
|
SİZİDE MİSAFİR EDERİZ....BUYURUN GELİN SİVAS'A
|
Sivassporumuzu desteklemek icin Istanbuldan ve Türkiyenin cesitli yerlerinden Sivasa giden bütün yigido gardaslarima bu güzel dayanismalarindan dolayi hepsini temsilen SÖNMEZ Gardasima tesekkür ediyorum.Ayriyeten misafirleri agirlayan 1967 Taraftar derneginede tesekkür ediyorum.
|
SİVASLILAR GERÇEK MİSAFİRPERVERDİR.BANA SİVASLI OLMAYAN BİR ARKADAŞIMIN BAŞINDAN GEÇEN BİR OLAYI ANLATACAM.
BİR KIŞ GÜNÜ SİVASIN BİR İLÇESİNDEN GEÇMEKTE OLAN, PAZARCILIK YAPAN BİR ARKADAŞ HAVANIN KÖTÜ OLMASI NEDENİYLE YOLDA KALIR.ARACI ARIZA YAPAR.TESADÜF BİR EVE MİSAFİR OLUR.AKŞAM YEMEK YERLER DAHA SONRA YATMA ZAMANI GELİR.GECE MİSAFİR ODASINI HAZIRLARLAR.ARKADAŞIM DİYORKİ ODAYA GİRDİM.SOBA GÜRÜL GÜRÜL YANIYOR.BİR YATAK YAPMIŞLAR (YÜN DEN ) TERTEMİZ.ÜZERİM PİSLİK İÇİNDE UTANCIMDAN YATAĞA GİRMEDİM VE SABAHA KADAR SOBANIN YANINDA UYUDUM.SIRF YATAK PİS OLMASIN DİYE. İŞTE SİVASLILAR BÖYLE KİMSENİN GİYİMİNE KUŞAMINA ÖNEM VERMEZLER.YETERKİ İNSAN OLSUN. |
1967 TARAFTAR DERNEGININ ARKADASLARIMIZA GÖSTERMIS OLDUGU ILGIDEN DOLAYI, KENDILERINI TESEKKÜR EDIYORVE BU TUTUMLARINDAN DOLAYI KUTLUYOR SEVGI VE SAYGILARIMI ILETIYORUM.
BIZ MAALESEF YURTDISINDA OLDUGUMUZDAN ARANIZA KATILAMIYORUZ. AMA SARIYER MACINDA INSAALLAH ISTANBULA GELIP SIZLERLE YÜZYÜZE GÖRÜSMEK ICIN CAN ATIYORUM. SIVASSPORUMUZA VE TARAFTARINA BU KADAR SAHIP CIKTIGINIZDAN DOLAYI SIZLERE MINNETTARIZ. HEP BÖYLE CALISIN, HEP BÖYLE KALIN, GÖNLÜMÜZ HEP SIZLERLE OLACAK. |
Birde ilinize gelen rakip takıma aynı misafirperverliği gösterseniz...Otelin önünde oyunculara küfürler edip uykusuz bırakmak, maça gelmemesi için yolları kapatmak...Ama en büyük adalet Yüce Allahın Adaleti...Maçtan önce Basın sözcünüzün yaptığı basın açıklamaları herhalde sizlere ders olmuştur.Birdaha başka takımlara yapmazsınız...Yine Saygılarımı sunarım...
|
[b][size=6]manisalı gardas...
İlk yarıdaki maçta Sivaslılara köylüler diyen (ki biz bununla gurur duyarız..utanmayız. Köylü milletin efendisidir) Futbolcuları sabaha kadar uyutmayan, Durup dururken başkanımıza dil uzatan kimdi acaba ?? Bunları yapan bir ilin taraftarı olarak burda yazmaya hakkın YOK:[/size][/b] |
DUA EDİN ARABANIZA SPREYLE KÜFÜRLEER YAZMADIK SİZİN YAPTIGINIZI YAPMADIK ANLIYACAGINIZZZZZZ
AMA SİZE YİMPAŞ Bİ KAMPANYA ÇIKARACAK VESTEL VARYAAA OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFF |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:58. |