![]() |
İSTANBUL'DA HAYAL KIRIKLIĞI
Sivasspor - Samsunspor maçının Yozgat’a alınması nedeniyle İstanbul’da bulunan Yiğidolar hayal kırıklığına uğradı.
Samsunspor maçının İstanbul’da oynanacak olması nedeniyle büyük bir sevinç içerisine giren İstanbul’daki Sivassporlu taraftarlar, Federasyondan gelen haberle hayal kırıklığı yaşadı. Bu maç için organizeler yapan Yiğidolar, Sivasspor Yönetiminden Maltepe Stadyumunda oynanacak olan maçın daha büyük bir stadyuma alınması için istekte bulunmuştu. Sivasspor Yönetimi de sürekli stadyum için yeni görüşmeler yaparken olumlu sonuç alamadı. Maçın Maltepe Stadyumunda oynanacak olması nedeniyle üzüntü içerisine giren Sivassporlu taraftarlar, Federasyonun maçı Yozgat’a almasıyla tam anlamıyla yıkıldı. |
-->: İSTANBUL'DA HAYAL KIRIKLIĞI
İSTANBULLU YİĞİDOLAR HAYIRLISI OLSUN BE,ÖNEMLİ OLAN 3 PUAN,1967'YE DESTEK OLALIM YOZGATTA YANLIZ KALMAZLAR İNŞALLAH!
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]O kadar üzülmesinler yawww...İnşallah iki kez daha bu sezon Sivasspor istanbula gelecek yani...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
DOGRUSUNU SÖYLEMEK GEREKİRSE ÇOKK ÖZÜLDÜK AMA YENELİM DE GERİSİ ÖNEMLİ DİYİL SARHAN ABİ BİZ GELMİYOZ MA SİZ VARSINIZ YA GÖZÜMÜZ ARKADA KALMAZ [email]cebrail.58@hotmail.com[/email]
|
size gine gelecek ya biz napalım bizim oraya hiç gelmiyor
önemli olan 3 puan neresi olursa olsun hiç önemli değil yeterki 3 puan alsın |
[B]ASLINA BAKARSANIZ BENDE UZULDUM İSTAMBUL BANA YAKINDI.AMA OLSUN YOZGAT SİVADAKI TARAFTAR ACISIN DAHDA İYİ OLDU. YOZGAT HALKININDA SİVSASPORA DESTEKLERINI ESIRGEMEZLER İNŞALLAH [/B]
|
[QUOTE=5841][B]ASLINA BAKARSANIZ BENDE UZULDUM İSTAMBUL BANA YAKINDI.AMA OLSUN YOZGAT SİVADAKI TARAFTAR ACISIN DAHDA İYİ OLDU. YOZGAT HALKININDA SİVSASPORA DESTEKLERINI ESIRGEMEZLER İNŞALLAH [/B][/QUOTE]
[B][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkOrchid"]İNSALLAH BASKA MACLARDAAAA SİVASSPOR SİZLERLEDE OLURR.......!!!!;) [/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/B] |
[B][FONT="Comic Sans MS"]Bence Sivasa yakın bi yerde oynanması Sivastan maça gidenler için çok iyi oldu...İstanbul gibi uzak bi yer hem maddi hemde manevi olarak çok zor...İstanbuldaki Yiğidolarda Yozgata organize yapabilir..Yeter ki bir araya gelinsin...[/FONT][/B]
|
[B]bizde istanbuldaki yaşayan yiğidolar kadar üzgünüz tüm hazırlıklarını yapmışlardı yanlız sivastakiler adına bizde yozgata alınmasınada bir nevi çok sevindik neden derseniz biz dernek olarak istanbula gitmemiz baya külfetli olacaktı tutacağımız otobüz maddi açıdan tam 2 milyar istiyordu ama yozgatta olunca bu fiyat bayağı aşağı düştü tek yenelimde nerde olursa olsun diyorum yenersek eğer bu galibiyeti istanbuldaki yiğidolara armağan ediyorum saygılarımla[/B]
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]ŞAHSEN BEN ÇOK SEVİNDİM MAÇIN YOZGATTA OLMASINA...[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:54. |