![]() |
Bu kadarı da fazla değil mi?
Profesyonel Disiplin Kurulu yapacağını yaptı ve Sivasspor’dan bir kez daha savunma istedi. Tüm spor kamuoyu Sivasspor taraftarının maçlara geldiğini, ancak sessizce maç izlediğini bu durumunda takıma bir avantaj sağlamadığından yakınırken, PFDK’nın “çirkin tezahürat nedeniyle” Sivasspor’dan savunma istemesi şaşkınlıkla karşılandı.
Konya maçında Sivasspor’un sahasını kapatan, Petkoviç’e 4 maç ceza veren,hazırlık maçında kırmızı kart gören ve iki maçta Yasir’e ceza veren PFDK bununlada yetinmeyip, Malatya maçında takımlarını desteklemeye gelen bir avuç taraftarın protestosunuda dikkate aldı ve Sivassspor’dan savunma istedi. Büyük ihtimalle Sivasspor’a para cezası veya ihtar verecek olan PFDK’nın böyle bir karar alması “Eğer PFDK bu kadar küçük bir olayda savunma istiyorsa, üç büyüklere her maçta ceza verilmesi gerekir” şeklinde yorumlar yapılmasına neden oldu. Sivasspor kulübünün istenilen savunmayı yazarak Federasyona gönderdiği belirtilirken, PFDK’nın Sivasspor’a nasıl bir ceza vereceğide merak ediliyor. Kaynak: Hürdogan |
-->: Bu kadarı da fazla değil mi?
SİVASSPOR GİBİ ANADOLU KLÜPLERİNE YAPILAN BU BÜYÜK HAKSIZLIKLAR BİR ŞEKİLDE SONLANDIRILMALIDIR....
|
YUUH BE TFF YE.KADIKÖYDE YER GÖK PROTESTODAN KÜFÜRDEN YIKILDI GENÇLER MAÇINDA ONLARI DUYMAYIP 10 15 YİĞİDONUN SESİNİMİ DUYMUSLAR?ARKADAS GELEN GİDENİ ARATIYOR ESKİSİDE BU AYNI ...!
|
[B][COLOR="Blue"]YA BU FEDERASYON SİVASLININ SABRINIMI DENİYOR....????
YA BU KADARINA SABIR TAŞI ÇATLAR... LA HAVLE VELA KUVVET[/COLOR][/B] |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Şerefsizler....Başka bir kelime söylemek istemiyorum...Sivasa hainlik edenlerin hepsi haindir benim gözümde....
SİVASIN SİVASTAN BAŞKA DOSTU YOK....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[B]SİVASSPORUMUZA YAPILAN BU ÇİRKIN OLAYLARIN ALTINDA BAŞKA AMAÇLAR ARAMA HISSİNE KAPILDIM. SANKI SİVAS BIR ŞEKIL CEZALANDIRILIYOR. NE YAPILSA SUÇ. GÖZÜMUZUN UZERINDEKI KAŞ BİLE SUÇ SAYILIYOR. AMA İNSANIN BİR YERE KADAR SABRI OLUR.YEEEEEEEEEEEEEEEETER ARTIK. BU TAKIM SAHIPSIZ DEYIL....[/B]
|
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Şerefsizler....Başka bir kelime söylemek istemiyorum...Sivasa hainlik edenlerin hepsi haindir benim gözümde....
SİVASIN SİVASTAN BAŞKA DOSTU YOK....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkOrchid"]SİVAS KADAR VEYAAAAAAAAA SİVASLILAR KADAR BAŞINIZA TAŞŞŞŞŞŞŞ DÜŞSÜNNNNNN.....!!!!!!!:mad: :mad: :mad: [/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B] [B][CENTER][COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]NERDEEEEE BİZİMMM BAKANIMIZZZZZZZZZZZ..........!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT][/COLOR][/CENTER][/B] |
[B]Bunlar Kötü şeyleri görmemişler herhalde.. [COLOR="red"]SİVASSPORUMUZ[/COLOR]UN YOLUNU KİMSE KESEMEZ.. GEREKİRSE YAKARIZ. GEREKİRSE YIKARIZ... AMA HAKKIMIZI YEDİRMEYİZ. ÇÜNKÜ BİZ [COLOR="Red"]SİVASLIYIZ SİVASSPORLUYUZ YİĞİDOYUZ[/COLOR]..[/B]
|
SİVASSPORUMUZA YAPILAN BU ÇİRKIN OLAYLARIN ALTINDA BAŞKA AMAÇLAR ARAMA HISSİNE KAPILDIM. SANKI SİVAS BIR ŞEKIL CEZALANDIRILIYOR. NE YAPILSA SUÇ. GÖZÜMUZUN UZERINDEKI KAŞ BİLE SUÇ SAYILIYOR. AMA İNSANIN BİR YERE KADAR SABRI OLUR.YEEEE
ALLAHA HAVALEDİM ARKADAŞLAR |
[QUOTE=ReDYiGiDo][B]Bunlar Kötü şeyleri görmemişler herhalde.. Yozgatta Stadı yakalımda Bari cezanın bi anlamı olsun.. [COLOR="red"]SİVASSPORUMUZ[/COLOR]UN YOLUNU KİMSE KESEMEZ.. GEREKİRSE YAKARIZ. GEREKİRSE YIKARIZ... AMA HAKKIMIZI YEDİRMEYİZ. ÇÜNKÜ BİZ [COLOR="Red"]SİVASLIYIZ SİVASSPORLUYUZ YİĞİDOYUZ[/COLOR]..[/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="DarkOrchid"][FONT="Comic Sans MS"]GARDAS YOZGATI YAKIP YIKANA KADAR GİDER FEDERASYON BİNASINIDA YAKAR YIKARIZ YETER Kİ YİGİDONUN DAMARINA BASSINN.....!!!![/FONT][/COLOR][/CENTER][/I][/B] [B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]:mad: :mad: :mad: [/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:20. |