![]() |
Allah rızası için dağıtın
Dünyaca ünlü haber kuruluşu CNN ' in internet sitesinde şu an bir anket yapılıyor. Ankette "Peygamber Muhammedin karikatürleri Avrupa basınında yayınlanmalı mı " sorusu soruluyor. Şu an cevapları çoğunlukta. Ankete katılarak Hayır oyu kullanabilirsiniz.
[url]http://edition.cnn.com/2006/WORLD/europe/02/02/cartoons.wrap/index.html[/url] Listenizdekilere Allah rızası için dağıtın |
-->: Allah rızası için dağıtın
Should the European press have published cartoons of the Prophet Mohammad?
Yes 40% 19767 votes No 60% 29741 votes Total: 49508 votes umarım müslüman dünyasını proveke etmeye yönelik bu karikatür yayınlama saçmalığı biran önce son bulur, bunun yanısıra gösterilen tepkilerdede oldukça ağır başlı ve ölçülü davranılır, sinsice müslüman milletlere karşı yapılmış bu gaddar provakasyona insani ölçülerde tepki verilir ve iki yüzlü batının eline islam karşıtlığı için malzeme verilmez |
[B] böle bir sacmalık olamazzz bunu yapanlarda anllah korkusu yoktur galibaa[/B]
|
[B][I][CENTER][COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]ADAMLAR NERDEN BİZİ SALDIRACAKLARINI ŞAŞIRDILAR BU KADAR DA BÜYÜK REZALET OLMAZ.[/FONT][/COLOR][/CENTER][/I][/B]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]Yes 37% 19854 votes No 63% 33333 votes [/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[B] lütfen hayır diyelim...[/B]
|
ben hayır oyunu kullandım zaten öndeyiz bu iyi
|
Peygamber efendimizin maneviyatıyla oynama cürretinde bulunan
bu imansızlar islam aleminin bütün değerleriyle oynuyor ve radikal islamcıların buna verdiği tepkiye terör diyorlar...... bu işin sonu pek de iyi görünmüyor yakında herkes kararını verecek ya herru ya merru,,,, |
Yes 35% 19951 votes
[COLOR="Red"]No 65% 36739 votes [/COLOR] Total: 56690 votes oyumu kullandım. |
[B] EVET DİYENLERİ KINIYORUMMMM [/B]
|
[B] Yes 32% 20130 votes
No 68% 43250 votes [/B][B][COLOR="Red"]YAZIK DİYORUM YAZIKKKKKKKKKKK..!!![/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:20. |