SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SON TRANSFER OLIVIERA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6037)

skywriter 03.02.2006 01:59

SON TRANSFER OLIVIERA

[B]Sivasspor gol yollarındaki tercihini yine Brezilyalı’lardan yana kullandı. Polonyalı Tomas’ın transferinin gerçekleşmemesinden sonra çalışmalarını hızlandıran Sivasspor, Brezilya’nın Corinthians takımında oynayan 21 yaşındaki Oliviera ile anlaştı. Anderson’un tavsiye ettiği genç futbolcunun maçlarını izleyen Sivasspor teknik heyeti bu futbolcunun alınmasını istedi. En kısa sürede İstanbul’a gelerek imza atacağı açıklanan Oliviera’nın Sivasspor’a önemli katkı sağlayacağına inandığını belirten Genel menajer Bülent Uygun “Biz uzun zamandır bu futbolcuyu takip ediyorduk. Kendisiyle her konuda anlaştık, en kısa zamanda gelerek resmi imzayı atacak” dedi.[/B]

elbeyli_58 03.02.2006 02:07

-->: Son Transfer Oliviera !!!

[CENTER]İNSALLAH BU TRANSFER OLUR ARTIK HAYIRLISI OLSUN
Sivasspor.com1 [/CENTER]

skywriter 03.02.2006 02:15

[B]Corinthians'ta oynayan Oliviera isimli bir oyuncu bulamadim ama su an Real Betis'te forma giyen eski Corinthians'li Ricardo Oliviera var. Eger bu futbolcuyu transfer ediyorsak bence dogru bir tercih..[/B]

elbeyli_58 03.02.2006 02:29

[QUOTE=skywriter][B]Corinthians'ta oynayan Oliviera isimli bir oyuncu bulamadim ama su an Real Betis'te forma giyen eski Corinthians'li Ricardo Oliviera var. Eger bu futbolcuyu transfer ediyorsak bence dogru bir tercih..[/B][/QUOTE]
betis de oynayan oliviera 26 yaşında onun olduğunu sanmıyorum

rguler 03.02.2006 07:35

inşallah doğru bir transferdir.hayırlı olsun diyemiyorum.imza atmadan inanmam.

rguler 03.02.2006 07:48

[QUOTE=skywriter][B]Corinthians'ta oynayan Oliviera isimli bir oyuncu bulamadim ama su an Real Betis'te forma giyen eski Corinthians'li Ricardo Oliviera var. Eger bu futbolcuyu transfer ediyorsak bence dogru bir tercih..[/B][/QUOTE]
brezilyalıların isimleri hep uzun oluyor ve takma isim kullanıyorlar ondan olabilir.:)

OĞUZ 03.02.2006 08:00

Oliviera da İstanbul’a geldi.

SİVASSPOR'UMA ve futbolculara alışacağındanda eminim. Hayırlısıyla imzası gerçekleşir inşallah. ANTALYALIYİĞİDOOĞUZ

1967_DERNEK_10UR 03.02.2006 08:09

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]OFFF OFFF YETER ARTIK ...ŞU TARNSFERE BİR ÇÖZMÜ BULALIM ARTIK..[/FONT][/CENTER][/I][/B]

redwhite 03.02.2006 08:16

Betisdeki oliveira sakatlandı ve o yüzden betis kötü durumda hem o 26 yaşında bu genç hayırlı olsun umarım andersonla iyi bir ikili olurlar

Arif Coşkun 03.02.2006 08:42

Dünkü Fanatik gazetesinde Corinthians'li ve 21 yaşında yazıyordu. İnşallah iyi bir futbolcu ve gol yollarında aradığımız biri olur.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:32.