![]() |
BAKAN ŞENER DE TRiBÜNDE
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Doç.Dr. Abdullatif Şener Yarın Yozgat Stadyumunda Sivasspor'un Samsunspor ile yapacağı müsabakada yerini alacak.
Sivasspor'un başarılı olması için tüm imkanlarını seferber eden ve yönetim kuruluna ve takıma verdiği destekle taktir toplayan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Şener'in Sivasspor'u tarafsız saha Yozgat'ta Samsunspor önünde yanlız bırakmayacağını söyledi. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Şener " Sivasspor Türkcell Süper liginin renkli takımı. Yiğidolar ekolü ile başarılı olacak ve zirve yarışındaki yerini koruyacaktır.Sivaslıyım, Sivassporluyum diyen herkesin bu takıma destek vermesini bekliyorum " dedi. |
-->: BAKAN ŞENER DE TRÜNDE
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]BAKANIMIZIN GELECEK OLMASI GÜZEL BİR HABER.YANİ SİVASSPOR ORDA SAHİPSİZ DEĞİL ARTIK SAMSUN MAÇI ŞEREF MAÇIMIZ DURUMUNDA BÜTÜN BÜROKRATLARIMIZIN GELMESİNİ İSTİYORUZ...[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
HELAL OLSUN BE ŞENER
|
[QUOTE=SivasSpor.Com]<!--StartFragment --> [COLOR=#000000]Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Doç.Dr. Abdullatif Şener Yarın Yozgat Stadyumunda Sivasspor'un Samsunspor ile yapacağı müsabakada yerini alacak.
[/COLOR] Sivasspor'un başarılı olması için tüm imkanlarını seferber eden ve yönetim kuruluna ve takıma verdiği destekle taktir toplayan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Şener'in Sivasspor'u tarafsız saha Yozgat'ta Samsunspor önünde yanlız bırakmayacağını söyledi. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Şener " Sivasspor Türkcell Süper liginin renkli takımı. Yiğidolar ekolü ile başarılı olacak ve zirve yarışındaki yerini koruyacaktır.Sivaslıyım, Sivassporluyum diyen herkesin bu takıma destek vermesini bekliyorum " dedi.[/QUOTE] [B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]hemşerimiz sayın bakanımız abdullatif ŞENER e katkılarından dolayı teşekkürler onun gibi değerli bi insanı aramızda görmek bizi mutlu eder teşekkürler bakanım...[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE]Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Doç.Dr. Abdullatif Şener Yarın Yozgat Stadyumunda Sivasspor'un Samsunspor ile yapacağı müsabakada yerini alacak.
Sivasspor'un başarılı olması için tüm imkanlarını seferber eden ve yönetim kuruluna ve takıma verdiği destekle taktir toplayan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Şener'in Sivasspor'u tarafsız saha Yozgat'ta Samsunspor önünde yanlız bırakmayacağını söyledi. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Şener " Sivasspor Türkcell Süper liginin renkli takımı. Yiğidolar ekolü ile başarılı olacak ve zirve yarışındaki yerini koruyacaktır.Sivaslıyım, Sivassporluyum diyen herkesin bu takıma destek vermesini bekliyorum " dedi.[/QUOTE] zaten bakanımız ve sivas milletvekili sayın abdüllatif bey hakkında yazı yazmaya gerek yok çünkü o bizim iftarımız.keşke bazı milletvekilleri de şener baba gibi olsa her zaman onunlayız.buradan şener babaya selamlar....................... |
Yazıp yazmamak arasında çok kaldım ama dilimi tutamayacağım.
Sevgili Bakanım , değerli hemşehrim ; Sen o imzayı atmadın ya ben sana gönül tribünümü açtım , dilediğin yerine buyur otur. |
.............sağol canım...........
|
-->: BAKAN ŞENER DE TRiBÜNDE
TEŞEKKÜRLER ABDULLATİF ŞENER...
|
[QUOTE=agca58].............sağol canım...........[/QUOTE]
neden sagol dediniz??? soz kimsiniz?? |
-->: BAKAN ŞENER DE TRiBÜNDE
[QUOTE=SivasSpor.Com]Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Doç.Dr. Abdullatif Şener Yarın Yozgat Stadyumunda Sivasspor'un Samsunspor ile yapacağı müsabakada yerini alacak.
Sivasspor'un başarılı olması için tüm imkanlarını seferber eden ve yönetim kuruluna ve takıma verdiği destekle taktir toplayan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Şener'in Sivasspor'u tarafsız saha Yozgat'ta Samsunspor önünde yanlız bırakmayacağını söyledi. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Şener " Sivasspor Türkcell Süper liginin renkli takımı. Yiğidolar ekolü ile başarılı olacak ve zirve yarışındaki yerini koruyacaktır.Sivaslıyım, Sivassporluyum diyen herkesin bu takıma destek vermesini bekliyorum " dedi. sevgili şener baba bizimle her zaman desteğini esirgemedi.allah razı olsun ondan.çalışmalarında başarılar dilerim............................ |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:33. |