![]() |
Sivasspor`un unutulmayanı kim???
[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]
Toplam 46 kayıt bulunmaktadır. Şimdiye Kadar Sivasspor kulübünde oynamış tüm oyuncuların listesi (1997-1998 Sezonundan İtibaren) Toplam 46 kayıt bulunmaktadır. [COLOR="Black"] SİZCE İÇLERİNDEN EN ÇOK AKILDA KALAN VE UNUTULAMAYAN HANGİSİ OLABİLİR?[/COLOR] Abdulkadir Demirci Akin Vardar Anderson Ricardo Dos Santos Atilla Birlik Balili Pini Can Arat Cem Can Cem Karaca Cetin Limanoglu Dennys Richard Pena Lamego Ertugrul Arslan Fransergio Euripedes Ferreira Bastos Furkan Bastan Gokhan Bozkaya Hakan Bayraktar Hakan Turan Hakki Hocaoglu Hayrettin Yerlikaya Ibrahim Aydemir Ilhan Ummak Ishak Ozbey Kadir Demirel Kalla RaymondN kongo Mahmut Hosgiz Mehmet Yildiz Mehmet Zengin Mohamed Ali Kurtulus Murat Akkan Murat Duman Musa Kus Oguz Daglaroglu Onur Tuncer Petkovic Micheal Remzi Kizilsimsek Serkan Encetin Tayfun Ozkan Timur Yanyali Tolga Seyhan Ufuk Ates Unal Demirkiran Vedat Kaburtu Yasir Elmaci Yavuz Eraydin Yunus Murat Ceylan Yusuf Peken (içlerinde hala devam edenler var,favoriniz devam edenlerdende olabilir..)[/FONT][/I][/B][/COLOR] |
-->: sivassporun unutulmayanı kim???
mohammed ali ..........
|
vaaaaayyy be Tolga Seyhan in Sivasspor formasini giydigini bilmiyordum, ama benim tercihim Mehmet Yildiz. Sivassporu takip ettim edeli hep bizdeydi tek bi ara gitmisti. Ve Mohammed Ali=Lider kisiligilikli tek kaptanimiz. Insallah mutlu olur Diyar da.
|
muhammed aliiiiiiiiiiiiiiiii
|
[B]sivasspor bu çizgide devam ederse daha çoooooookkkkkkkkk futbolcunun canını yakar........
malesef takımda emeğe ve oyuncuya saygı kalmadı ..... yakında [B][COLOR="Red"]GÖKHAN BOZKAYA ve HAKKI HOCAOĞLU [/COLOR][/B]da bu listede yerini alır........ nedenmi SİVASSPORDA HARCANIYORLAR.........[/B] |
MUHAMET ALİİİİ SÜPER LİGE ÇIKMAMIZDA BÜYÜK EMEĞİ OLAN BİRİ TEK İSTEĞİM GERİ DÖNMESİ ONUN EMEĞİ ÇOK:)
|
walla biraz erken ama hakkı da unutulmayanlara gircek bence . . .
|
[B][I][CENTER][COLOR="Navy"][FONT="Comic Sans MS"]Tabiki GÖKHAN BOZKAYA....[/FONT][/COLOR][/CENTER][/I][/B]
|
olabilir . . . hayrettin yerlikaya ??
|
burda isimleri olmayıpta çok beğendiğim üç isim var onlar benim her zaman favorilerimdi MEHMET ALİ KARABAŞ(defansta oynardı) ATİLLA vardı (oda defans) ve GÜRCAN vardı kayseriye verdiğimiz içlerinde bir gürcanın gidişine çok yanmıştım ayrıca her zaman kötü hatırlayacağım bir oyuncu var bizi iki sene süper lige geç çıkmamızın en büyük sebebi AYDIN dır ben yaşadıkça hep seni kötü anacağım arkadaşım
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:54. |