SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Sivasımızın Amator Klupleri (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Volkanspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=620)

RüStü ElmaS 14.04.2005 21:41

Volkanspor Kulüp Başkanı Halim Gündoğdu, hakemlerin maksatlı ve kasti yönetim sergiledikleri söyledi.

Kangal maçını 2-0 yendikleri maçta hakemin 4 oyuncularına kırmızı kart göstererek, Disiplin Kuruluna sevk edildiklerini belirten Gündoğdu, “Bunların tesadüf olmadığını düşünüyoruz. Çünkü aynı hakem geçmiş sezonlarda bir maçımızı yönetmişti. Bu maçta da arkadaşlarını alkışlayan futbolcularımıza kırmızı kart çıkartmıştı. Hocamızın hakem camiasının başındaki şahısla görüşmesinde ‘Her maçınızda olay çıkartıyorsunuz’diyerek kulübümüze peşin hükümlü davranılmıştır. Bunların art niyetli olmadığı söylenemez”dedi

Kaynak:Hakikat Gazetesi

adres58 10.05.2005 23:41

Ben Sivasta 18 senemi vermiş ve Volkansporda futbol oynamış bir kişi olarak Eski takımıma yapılan haksızlığı kınıyorum. Eski tabirle Sakallılar takımı olarak bilindiğimiz için Belli bir taraftar kitlemiz bile vardı. Hatta Sivasspor la bile amatör kümede maç yaptığımızda stadda yer kalmazdı. Hakemler biraz maziyi hatırlasın ve Volkanspor u ayaklar altına almasınlar lütfen

Saygılarla

puar 13.06.2005 14:45

biraz daha geniş bilgi lütfen

borranfirtinasi 13.06.2005 15:02

bu gürünün volkansporu büyük ihtimal abi bu terbiyesiz herifler kangallılar gürüne gittiklerinde sanki yedi yabancı gibi kangallılara ağır ithamlarda bulunmuşlardır dolayısıyla volkansporluları kınıyorum

puar 13.06.2005 15:32

hepimiz sivaslıyız dimi??

Alex58 14.07.2005 23:10

Ben Sivasspora gelip bir antreman maci yapmak istiyorum Werner Lorant beni beyenise almasi icin onu nasil yapabilirim ??

bugrakova 15.07.2005 01:20

tek volkan spor mu kaldı sivas ta Bezirci spor ve Gençlik spor türkiye voleybol 3.liginde niye onları yazmıyosunuz hep futbol hep fubol bu siteye girmek istemiyorum biraz diğer spor dallarına da önem verin 2 hafta önce A.S.K.F seçimleri yaptı kim seçildi bilyo msunuz sivas için önemli biraz da bunları yazın spor un her dalınına önem verin

GuNaY 15.07.2005 02:25

[quote=bugrakova]tek volkan spor mu kaldı sivas ta Bezirci spor ve Gençlik spor türkiye voleybol 3.liginde niye onları yazmıyosunuz hep futbol hep fubol bu siteye girmek istemiyorum biraz diğer spor dallarına da önem verin 2 hafta önce A.S.K.F seçimleri yaptı kim seçildi bilyo msunuz sivas için önemli biraz da bunları yazın spor un her dalınına önem verin[/quote]

[size=2][color=blue][b]gardas herkes bilgisi olan seyi formlara yazıyor... sende millete kızacagına ac bir form duyur bütün sivaslılara!!! bu sekilde sitem etmen biraz sacma olmus.. madem biliyorsun paylas bizlerle!!![/b][/color][/size]

Kibrisli 15.07.2005 02:27

[size=2][color=darkblue]Bugrakova gardaşıma katılıyorum. Sivas Eğitimspor hentbol avrupa kupalarında oynuyor Türkiye 1. liginde oynuyor 2 sene önce Şampiyonluğa oynuyordu. 2. Voleybol erkek takımımız vardı düşmüş olabilir. kaçımız gidip destekliyoruz. Bence Sivas taki diğer takımları da destekleme zamanı geldi sivasspor artık birinci ligde sıra geldi diğer branşlara. bende Sivas ta yıllarca 3. Basketbol liginde oynadım ozman taraftarlarımız vardı sivas dışından gelen takımlara karşı şimdi bu durumda değil salonladan çekildi diye duydum Sivaslı sporseverler.[/color][/size]

GuNaY 15.07.2005 02:32

[size=2][color=blue][b]arkadaşlar burası SİVASSPOR TARAFTAR SİTESİ öncelikle bunu iyi anlamak gerekir... dahası burada agırlık olarak SİVASSPOR olması kadar normal birseyde yok!!! diger branslar icin bilgisi olan arkadaslar topic acıyor ve bizlerde sivaslı olarak elimizden geldigi kadar destek oluyoruz...
SİVASSPOR süper lige cıktı diye destek kesilmeli mantıgı cok yanlıs... önemli olan burada kalıcı ve adından bahseder bir SİVASSPOR olusturmak!!! elestiri yapmadan once biraz daha dusunursek daha iyi olur kanaatindeyim!!![/b][/color][/size]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:55.