![]() |
SON YİĞİDO EDSON
Sivasspor transferin son gününde Brezilya’lı Edson Araujo Da Silva’yı renklerine bağladı.
Brezilya’da Clube Atletico Mineiro takımında oynayan forvet Edson Araujo Da Silva “ Sivasspor’a gelmekten çok mutluyum. Brezilyalı Sergio,Anderson ile birlikte Sivasspor için başarılara imza atacağım “ Sivasspor, son şansını Brezilya’dan yana kullandı. Türkcell Süper liginde mücadele eden ve son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla taraftarlarını üzen Sivasspor,transferde son şansını Brezilya’lı Edson’a kullandı. Türkcell Süper liginde ilk yarıda aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren Sivasspor ikinci yarıdaki düşüşüne dur demek amacıyla başlatılan transfer çalışmalarında kadroya kaleci Oğuz ,Cem Can,Muharrem,Atilla Birlik, Fatih, Murat ve gurbetçiler Ünal ve Serkan’ı dahil ederken, yabancı hakkını ise yine Sambacılardan yana kullandı. Brezilya’da Clube Atletico Mineiro takımında başarılara imza atan Edson Araujo Da Silva 2,5 yıllığına kendisini Sivasspor’lu yapan imzasını attı. BAŞARILI OLACAĞIM Vestel Manisaspor dönüsünde İstanbul’da takım arkadaşlarıyla bir araya gelen ve uçakla Sivas’a gelerek çalışmalara başlayan Edson Araujo Da Silva, Sivas’ın başarısı için çaba sarfedeceğini dile getirerek “ Sivassspor’da hiç yabancılık çekmeyeceğim. Sergio ve Anderson’un burada olması benim için avantaj. Takım arkadaşlarımı en yakın zamanda tanıma fırsatı bulacağım.Bana güvenenleri asla utandırmayacağım “ dedi. Brezilya’da Portugesa, Fortaleza takımının ardından Japonya’da Omiya Anija takımında da iki sezon oynadığını ve ardından Brezilya Seri A da bulunan ve şampiyonlukta iddialı Clube Atletico Mineiro takımında tüm müsabakalarda yer aldığını da dile getiren Sivasspor’un yeni transferi 25 yaşındaki golcü Edson “ Galatasaray maçı ile Sivasspor iyi bir çıkış yakalayacaktır.Bu maçı bekliyorum, bu maçta ilk golümü atmak istiyorum.Takım arkadaşlarımla birlikte Sivasspor’un başarısı için çaba sarfedeceğiz” dedi. GencTürk Haber |
-->: SON YİĞİDO EDSON
[COLOR="Blue"][FONT="Fixedsys"]İNSALLAH DEDIKLERINI GERCEKLESTIRIR ILK MACINDA GOSTERIR ZATEN BUNLARI!!NOTUNU ILK MACINDA ALACAK!![/FONT][/COLOR]
|
INSALLAH ISE YARAR.sivassporumuz iski günlerine geri döner INSALLAH
|
[B]yok yok artık ınanacak sey kalmadı maclarda forma giyince anlarız oyuncumuz oldugunu..[/B]
|
[B][I]bize ne kadar yararı olacak onu forma gıyınce anlıyacaz umuyoruzkı sivassporumuzun basarısı adına elınden gelenı yapar [/I][/B]
|
YARARLI OLACAGI KONUS İLK MACINDA BELLİ OLACAK AMA BEN İNANIYORUM İYİ BİR OYUNCU OLACAK
|
valla sevindim..inşallah andersonla iyi işler yaparlar..boyu kısa andersona göre..anderson kafa gollerini dasilva da ayak golleriyle sivasımızı coşturur..
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]görecez...yarım sezon kendisi için iyi bir fırsat..kalan maçlarda kendisini göstermesi dilekleriyle..camiamıza hayırlı olsun..[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
izleyelim görelim nasılmış son yigido
|
[QUOTE=SivasSpor.Com]Sivasspor transferin son gününde Brezilya’lı Edson Araujo Da Silva’yı renklerine bağladı.
Brezilya’da Clube Atletico Mineiro takımında oynayan forvet Edson Araujo Da Silva “ Sivasspor’a gelmekten çok mutluyum. Brezilyalı Sergio,Anderson ile birlikte Sivasspor için başarılara imza atacağım “ Sivasspor, son şansını Brezilya’dan yana kullandı. Türkcell Süper liginde mücadele eden ve son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla taraftarlarını üzen Sivasspor,transferde son şansını Brezilya’lı Edson’a kullandı. Türkcell Süper liginde ilk yarıda aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren Sivasspor ikinci yarıdaki düşüşüne dur demek amacıyla başlatılan transfer çalışmalarında kadroya kaleci Oğuz ,Cem Can,Muharrem,Atilla Birlik, Fatih, Murat ve gurbetçiler Ünal ve Serkan’ı dahil ederken, yabancı hakkını ise yine Sambacılardan yana kullandı. Brezilya’da Clube Atletico Mineiro takımında başarılara imza atan Edson Araujo Da Silva 2,5 yıllığına kendisini Sivasspor’lu yapan imzasını attı. BAŞARILI OLACAĞIM Vestel Manisaspor dönüsünde İstanbul’da takım arkadaşlarıyla bir araya gelen ve uçakla Sivas’a gelerek çalışmalara başlayan Edson Araujo Da Silva, Sivas’ın başarısı için çaba sarfedeceğini dile getirerek “ Sivassspor’da hiç yabancılık çekmeyeceğim. Sergio ve Anderson’un burada olması benim için avantaj. Takım arkadaşlarımı en yakın zamanda tanıma fırsatı bulacağım.Bana güvenenleri asla utandırmayacağım “ dedi. Brezilya’da Portugesa, Fortaleza takımının ardından Japonya’da Omiya Anija takımında da iki sezon oynadığını ve ardından Brezilya Seri A da bulunan ve şampiyonlukta iddialı Clube Atletico Mineiro takımında tüm müsabakalarda yer aldığını da dile getiren Sivasspor’un yeni transferi 25 yaşındaki golcü Edson “ Galatasaray maçı ile Sivasspor iyi bir çıkış yakalayacaktır.Bu maçı bekliyorum, bu maçta ilk golümü atmak istiyorum.Takım arkadaşlarımla birlikte Sivasspor’un başarısı için çaba sarfedeceğiz” dedi. GencTürk Haber[/QUOTE] [B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]inşallah hayırlı işlere imza atar hoş geldin diyelim yeni yiğidomuza...[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:32. |