SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVAS CİMBOM`A BİLENDİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6238)

SivasSpor.Com 14.02.2006 20:26

SİVAS CİMBOM`A BİLENDİ

Sivasspor, kendi sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına dün yaptığı çift idmanla başladı.

Sivasspor, Turkcell Süper Lig’inin 22. haftasında kendi sahasında ağırlayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı.

Geçtiğimiz hafta oynanan Vestel Manisaspor maçında aldığı yenilgiyle camiayı büyük bir üzüntüye boğan Sivasspor takımı, Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı.

Önceki gün kendi tesislerinde toplanmaya başlayan Sivassporlu futbolcular, dün sabah saatlerinde yapılan idmanla çalışmalara başladı.

Sabah yapılan idmanda kondisyon depolayan Kırmızı-beyazlılar akşam yaptığı idmanda ise taktik çalışması yaptı.

Alman çalıştırıcı Lorant’ın katılmadığı idmanlar yardımcı antrenörler nezaretinde yapıldı. Sivasspor takımı Galatasaray maçının hazırlıklarını bugün kendi tesislerinde yine çift idman yaparak devam ettirecek.

x_burnley 14.02.2006 20:37

-->: SİVAS CİMBOMA BİLENDİ

HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH BAŞARILI BİR SONUÇ ALIRIZ.
TABİ LORANT HATA YAPMAZ İSE

erhan5834 14.02.2006 23:23

-->: SİVAS CİMBOM`A BİLENDİ

[QUOTE=SivasSpor.Com]Sivasspor, kendi sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına dün yaptığı çift idmanla başladı.

Sivasspor, Turkcell Süper Lig’inin 22. haftasında kendi sahasında ağırlayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı.

Geçtiğimiz hafta oynanan Vestel Manisaspor maçında aldığı yenilgiyle camiayı büyük bir üzüntüye boğan Sivasspor takımı, Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı.

Önceki gün kendi tesislerinde toplanmaya başlayan Sivassporlu futbolcular, dün sabah saatlerinde yapılan idmanla çalışmalara başladı.

Sabah yapılan idmanda kondisyon depolayan Kırmızı-beyazlılar akşam yaptığı idmanda ise taktik çalışması yaptı.

Alman çalıştırıcı Lorant’ın katılmadığı idmanlar yardımcı antrenörler nezaretinde yapıldı. Sivasspor takımı Galatasaray maçının hazırlıklarını bugün kendi tesislerinde yine çift idman yaparak devam ettirecek.[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]hayırlısı olsun inşallah bu emekler boşa gitmez lorant yok artık muhtemelen bülent hoca çıkacak takımın başında hayırlısıyla cimbomdan 3 puan alıp çıkışa geçeriz....[/FONT][/CENTER][/I][/B]

TracyMcGrady58 15.02.2006 00:43

insallah alacaz bu maci.takimin hirsli olmasi cok iyi.tam patlama yapilacah bir mac.tüm türkiye görsün sivassporun asil gücünü

hattab 15.02.2006 01:24

GARDASLAR BELKI DIYECEZKSINIZKI BU HATTAB HERSEYE MUHALEFET EDIYO HAKLISINIZ EDIYORUM CUNKI GORUNEN KOY KLAVUZ ISTEMEZ HERKES SON IKI MACI KESIN ALIRIZ GOZUYLE GORUYODU BENDE KAZANAMAYACAGIMIZI SOYLEDIM CUNKI TAKIMDAKI HIRSIN KAYBOLDUGUNU GORDUM SIMDI GALATASARAYI YENERIZ PATLAMA YAPARIZ DIYORUZ BENCE GALATASARAYI YENMEK SIVASSPORU DUZELTMEZ SIVASSPORUN ONCE IC DISIPLINI SAGLAMASI GEREKIYOBUNU BASARDIKTAN SONRA GALATASARAYA YENILSEKDE OLUR BIZDE GIDER BASKASINI YENER YINE PUAN ALIRIZ BU FUTBOL HERKESI YENECEKSIN DIYE BIR KANUN YOK BIZE LAZIM OLAN PUANLARI ALALIMDA BU GS DE OLUR FB DE OLUR TS DE BIR DIGER ANADOLU TAKIMIDAONCE DISIPLIN DERIM

hiko58 15.02.2006 07:17

hayalci olmamak lazım.rizeyimi yendik samsunumu yendik manisayımı yendikki galatasarayı yenelim.üstelik teknik direktörümüz bile yok.ancak konuşuyoruz.hayalciyiz.o olsa bu olsa .yönetim acaba bu yazılanları okuyormu.yönetimin acaba önlemleri varmı.bülent uygun teknik direktör olursa eğer bu düşünülüyorsa demekki biz havluyu şimdiden atmışız ve geldiğimiz yerde yerimizi rezerve etmişiz demektir.hadi geçmiş olsun hepimize süper lig sevdamız bir yılda tükendi.................

OĞUZ 15.02.2006 08:00

Hattab katılıyorum sana. Bu maçta yenilsekte futbolumuza bakmamız lazım. Bakalım sivassporun hırsına şimdi tam zamanı. Bakalımki yenilgilerden sona düzelmişmiyiz. Ama şunu biliyorum galatasarayla ilk maçımızdaki gibi çok zorlamıştık yenildik ama. İşte fırsat 4 eylüle geliyorlar. Herkesin bildiği gibi 4 eylülden çıkış biraz zor. Ama herzaman için biz 3 puanla çıkıyoruz. Gs hafta içi maçından sona yorgun gelecektir, ve çok zorlanacak.

yerliturkuaz 15.02.2006 10:22

HERKEZ BIR OLMUSCASINA SIVASIMIZIN GALATASARAY MACINDA YENILECEGINE INANIYOR. nE OLDU BIZE YA BU TAKIMIN TARAFTARLARI BOYLE DEGILDI EVET BENDE DIYORUM GALATSARAY MACINDAN DA MAGLUBIYETLE AYRILCAZ INANCIM KALMADI TAKIMA FUTBOLCULARIN O SAHADAKI INANCSIZ OYNAYISLARI BENI BOYLE BIR GORUSE YONELTMEYE SAGLADI. bEM ARTIK ILK YARIDAKI SIVASIMIZIN GERI GELMESINI ISTIYORUM

1967_DERNEK_TUĞRUL 15.02.2006 10:57

[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkOrchid"]İNSALLAH EMEKLERİMİZ TAKIMIN CALISMALARI BOSA CIKMAZ

HEP BERABER

HEP DESTEK TAM DESTEKK.....!!!!!![/COLOR][/FONT][/CENTER][/B]

1967_DERNEK_TUĞRUL 15.02.2006 10:58

[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkOrchid"]İNSALLAH EMEKLERİMİZ VE TAKIMIN CALISMALARI BOSA CIKMAZ

HEP BERABER

HEP DESTEK TAM DESTEKK.....!!!!!![/COLOR][/FONT][/CENTER][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:38.